Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Kathleen Metdenancxt - Kiyashi

Kathleen Metdenancxt - Kiyashi

Kathy Metdenancxt van Kiyashi is naast energetisch coach ook meditatiecoach voor kinderen. Kiyashi is haar tweede naam. Het is een oosterse variant op Kathy. Puurheid is waar ze voor staat in het leven. Al sinds haar prille jeugd bewandelt de energetisch coach het pad van bewustwording. Eerst intuïtief, op het gevoel, en later ook met behulp van meditatieve en energetische opleidingen. Zo heeft Kathy al heel wat kennis en ervaring mogen vergaren met alleen haar pure zelf als constante leidraad.

Sinds 2016 helpt de de Brugse Kathy Metdenancxt kinderen en jongeren ontspannen. Tijdens haar rustgevende workshops Krachtige Kids, Hartjes Magie, Shiny Kids talentenkampen en Kinder- en jongerencoachingstrajecten ervaren en ontdekken kinderen en jongeren weer hun innerlijke puurheid.

Bovendien begeleidt de energetisch coach zowel kinderen en jongeren als volwassen naar innerlijke rust en balans. Sessies met helende klanken (lichttaal) en emotiecodesessies hebben een prachtig transformerend effect op het mentaal en emotioneel welzijn. Kathy's voornaamste missie bestaat er in zaadjes van positiviteit, rust en bewustwording planten in zoveel mogelijk harten.

Contacteer Kathy Metdenancxt van Kiyashi

Violierstraat 78
8000 Brugge
T +32 475 65 11 58
info@kiyashi.be
https://www.kiyashi.be/
Specialisatie: Energetisch coach, meditatie, ontspanningsworkshops

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom