Home

Overige

Mijn account

Stefan Van Heester - Astrologisch! - Astroloog - Numeroloog

Stefan Van Heester - Astrologisch! - Astroloog - Numeroloog

Sideraal Astroloog Stefan L.L. Van Heester van Astro-Logisch uit Schoten, Antwerpen, behaalde maar liefst twee universitaire Masters in de Rechten. Sinds 2001 is Stefan werkzaam als o.a. onderzoeker, advocaat en raadsman. Dat klinkt alsof hij zijn leven op een rijtje had, maar toch werd Stefan Van Heester gekweld door talloze levensvragen: Wat kom ik hier doen? Wat is mijn sterkte/zwakte? Waar word ik blij van? Wat met relaties? Wat kom ik hier leren?

Het duurde niet lang voordat Stefan zich verdiepte in de astrologie en numerologie. Twee domeinen die hem rust en vrede brachten en zijn ware roeping bleken te zijn. Op vandaag ondersteunt en begeleidt de astroloog en numeroloog mensen op hun levenspad.

Ben je benieuwd wat er voor jou in de sterren geschreven stond? Wil je graag weten hoe je beter overeenkomt met iemand? Dat kan zonder afspraak of verplaatsing! Op Stefans website kun je diverse astrologische en numerologische analyses aanschaffen. Via een uitgebreide video bespreekt Stefan je geboortehoroscoop, je sterktes en zwaktes en wat je hier eigenlijk komt doen in dit leven.

Contacteer astroloog & numeroloog Stefan Van Heester uit Schoten voor een treffende en diepgaande analyse


2900 Schoten
info@astro-logisch.be
https://www.astro-logisch.be/
Specialisatie: Astrologie & numerologie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom