Home

Overige

Mijn account

San Wuyts - Sjamanistische healing & Soundhealing

San Wuyts - Sjamanistische healing & Soundhealing

Ik streef ernaar elk stukje binnenin mezelf te omarmen en compleet te ervaren, te leven. Van jezelf houden en elkaar ondersteunen in het proces om meer authentieker in het leven te staan. Je zielenmissie te leven, te ademen. We omarmen, laten los, creëren en ontwikkelen draagkracht. Ik neem je mee op een innerlijke reis.

In mijn begeleiding is er één rode draad: jou ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware authentieke zelf’. Verbinding maken met jezelf en wat jij nodig hebt. We dragen allemaal een rugzak met ons mee en soms kan deze letterlijk te zwaar worden waardoor je niet meer verder kan in het heden. Trauma’s die je hebt opgelopen gedurende je kindertijd en/of jeugdjaren of traumatische ervaringen door een ongeval of plots verlies zetten zich vast in je lichaam. Gevolgen hiervan zijn lichamelijke klachten, laag zelfbeeld, destructieve overlevingsmechanismen, verslaving, angsten, negatieve overtuigingen, relatieproblemen, levensmoeheid, ..

Je voelt je moe, futloos, angstig en blijft vastzitten in steeds herhaaldelijke patronen. Het ontwikkelen van emotionele draagkracht begint steeds bij jezelf. Pas wanneer er een goede basis is, kan je er voor anderen zijn. Wanneer je emotionele draagkracht ervaart, voelen emoties en pijn niet meer aan als overweldigend of een bedreiging maar kan je surfen op de golven van emoties zonder je er in te verliezen.

Stap voor stap gaan we je rugzak leegmaken zodat je opnieuw verbinding kan maken met je authentieke zelf en wat je graag wil bereiken.
Je wordt uitgedaagd om te denkenin mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Delen is het nieuwe hebben, verbinding is het nieuwe medicijn.

San Wuyts

Contacteer sjamanistische healer San Wuyts

Dompels 2
9660 Brakel
T +32 (0)489 97 12 49
connection@sansage.be
https://www.sansage.be/
Specialisatie: Gesprekstherapie, traumahealing, LEF healing, soul retrieval, ontspanningsmassage, reiki, holistic Pulsing

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom