Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Patrick Fostier - Hypnotherapeut West-Vlaanderen

Patrick Fostier - Hypnotherapeut West-Vlaanderen

Hypnotherapeut Patrick Fostier in West-Vlaanderen ondersteunt en begeleidt zijn cliënten met een diepgewortelde passie. Er bestaat geen probleem of kwaal waarbij de hypnotherapeut uit West-Vlaanderen je niet kan ondersteunen. Of het nu gaat om het afleren van slechte gewoontes zoals roken of om relatieproblemen, Patrick Fostier zet zijn tanden erin en mét resultaat. De hypnotherapeut heeft al vele problemen verholpen. Aan de hand van hypnose brengt hij je in een diepe staat van ontspanning om zo je onderbewustzijn te herprogrammeren en je te verlossen van je problemen. Deze kunstmatige, opgewekte trance vormt de basis van zijn hypnobehandelingen.

Maar Patrick Fostier is eigenlijk van alle markten thuis: hypnose, kaartleggingen en geestuitdrijvingen behoren allemaal tot zijn specialiteiten. Aan de hand van de tarotkaarten kan hij je meer inzicht bieden en je zo op weg helpen in welbepaalde situaties als coach.

Geestuitdrijving West-Vlaanderen

Patrick Fostier kan ook benaderd worden voor geestuitdrijving. Zowel lichamelijk als in je woonomgeving verdrijft Patrick de negatieve entiteiten om zo je te verlossen van negatieve energieën en kwade geesten.

Contacteer Hypnotherapeut Patrick Fostier uit West-Vlaanderen

Wervikstraat 41
8940 Wervik
T +32(0)485/043717
Patrick.fostier24@gmail.com
Specialisatie: Hypnose, geestuitdrijving, kaartlegging, huisreiniging

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom