Home

Overige

Mijn account

Kristel Van Belle - Soul Business - Healing & Medium coach

Kristel Van Belle - Soul Business - Healing & Medium coach

Zit het even tegen? Heb je last van stress, angst, pijn of verdriet? Zit je in een rouwproces door het verlies van een dierbare? Graag helpt Kristel uit Grimbergen je als healer, medium en soul coach je kracht, energie en vertrouwen terug te vinden. Deze reis naar je eigen krachtbron gebeurt in zachtheid en vertrouwen. Zodat je in balans en mét kracht elke situatie, uitdaging of opportuniteit aankan. Je maakt keuzes en hakt knopen door. Je vindt innerlijke rust waardoor er ruimte vrijkomt om van het leven te genieten. Je staat opnieuw bewuster en energieker in het leven. Kristel werkt via Reconnective healing en Trance healing.

Als medium werkt Kristel als boodschapper voor de spirituele wereld. Ze communiceert met jouw overleden familieleden en vrienden. Jouw geliefden in de spirituele wereld geven informatie over hun leven, gedeelde herinneringen, karaktereigenschappen en gebeurtenissen tijdens hun leven en na hun dood. Aan de hand van deze informatie kan jij valideren/herkennen om wie het gaat. Deze informatie toont aan dat de overledenen nog steeds aanwezig zijn. Vaak geven jouw geliefden een boodschap over jouw huidige uitdagingen of ter ondersteuning van jouw rouwproces, en helpen jou op deze wijze verder te gaan in het leven. Dit contact en de boodschap werken helend.

Daarnaast begeleidt Kristel retreats (Herbronnen @ Ibiza) en organiseert ze infoavonden rond healing en mediumschap.

Kristel heeft zelf jarenlang vanuit de overlevingsmodus geleefd en weet daardoor hoe het voelt om het contact met je basis en je kracht totaal kwijt te zijn. Maar… dat kwetsbare stukje van zichzelf hield ze lange tijd verborgen. Kristel was namelijk erg goed in doorgaan en sterk zijn. Wil jij je ook sterker voelen? Neem dan nu contact op met coach Kristel!

Contacteer medium, healer, coach Kristel Van Belle uit Grimbergen

Keienberglaan 6a
1850 Grimbergen
T +32 (0) 476 69 73 54
kristel@soul-business.be
https://soul-business.be/
Specialisatie: reconnective healing, the reconnection, soul coach, medium contact met overledenen, retreats Ibiza

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!