Home

Overige

Mijn account

Marion Demanet - Nature4all

Marion Demanet - Nature4all

Marion Demanet van Nature4All is puur natuurmens en het is haar passie om mensen terug te verbinden met hun eigen authentieke natuur. Sound & Light zijn haar manier om mensen te inspireren. Als zangeres gebruikt zij haar stem en bijzondere healinginstrumenten om intuïtief klanken te zingen tijdens de healingsessie.

Ze heeft al jaren workshops stembevrijding en individuele sessie mogen begeleiden en is recent opgestart met een jaaropleiding Soundhealing. Via haar natuurfotografie vertaalt ze de pure schoonheid van Moeder Aarde, ze reist al jaren de wereld rond met haar Soulmate natuurfotograaf Werner. Je kan Moeder Natuur bewonderen op : www.wernervansteen.com

Sound Healing
Heel ons universum is frequentie en sound healing is gebaseerd op het principe dat alle materie vibreert op een eigen specifieke trilling. In het lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op haar eigen vibratie. Klanktrillingen gaan doorheen ons lichaam en harmoniseren fysieke en emotionele onevenwichten. Alle behandelingen worden voorafgegaan door een openend gesprek waar jij jouw healingsintentie bepaalt bijv. een emotionele blokkade opheffen, een heerlijke ontspanning, …..of wat jij graag wenst voor jezelf.

Via stem en healingsinstrumenten zoals o.a.monochord,kristallen klankschaal, sjamaan drum, brengen wij dan de juiste frequentie die jij op dat moment nodig hebt. Soundhealing is een hele reis in jezelf die heel diepgaande effecten kan teweegbrengen en jouw opnieuw mag verbinden met jouw innerlijke natuur.

Energetische Healing

Energetische healing is een holistische methode die het energiesysteem van het lichaam activeert om blokkades te verwijderen. Door deze blokkades te doorbreken, wordt de innerlijke kracht van het lichaam om zichzelf te genezen gestimuleerd.

Inner Nature Coaching brengt jou terug naar wie je echt bent, waar ligt echt jouw passie en hoe kan je dit bereiken. Samen bouwen we een stappenplan die jou terugbrengt op jouw levenspad.

Free Your Voice workshops

Stembevrijding is heel essentieel in het bevrijden van oude blokkades. Onze stem is een belangrijk krachtcentrum. Het is zo bijzonder om te zien hoe dit het leven van mensen verandert.

Contacteer Marion Demanet van Nature4All


3111 Rotselaar
T +32 (0)497 44 50 75
Nature4all.earth@gmail.com
https://nature4all.earth/
Specialisatie: Healingsessies, stembevrijding, soundhealer, inner nature coachings

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom