Home

Overige

Mijn account

Stephanie Schwab - Kaartlegster & astrologie

Stephanie Schwab - Kaartlegster & astrologie

Kaartlegster en astrologe Stephanie Schwab was al als 6-jarig meisje gefascineerd door de dierenriemtekens. Er kon geen magazine of krant voorbijkomen of ze bekeek meteen de horoscoop. Haar fascinatie werd nog meer geprikkeld door deze vraag: “Toch niet alle sterrenbeelden kunnen allemaal hetzelfde meemaken?

Zo is haar zoektocht naar kennis begonnen, en was het voor Stephanie al snel duidelijk dat een horoscoop een op maat gemaakt verhaal is van een persoon. Wat de planeten boven ons laten zien, speelt zich af in ons leven. Nu is ze alweer zo’n vijftien jaar astrologe en heeft ze intussen ook de wonderen wereld van de Tarot ontdekt. Er is dan ook een mooie synergie tussen deze twee specialisaties. Stephanie Schwab heeft een 4-jarige studie astrologie afgerond bij Karen Hamaker, alsook 2-jarige belevingsastrologie bij Ludy Hoogeveen.

Je kan terecht bij Stephanie voor een zakelijk of persoonlijk consult over eender welk thema: relaties, werk, persoonlijke ontwikkeling... Met behulp van leggingen met Tarotkaarten, horoscopen en andere tools coacht ze jou in een sfeer van vertrouwen. Haar unieke manier van duiden zorgt al jaren voor talloze tevreden coachees.

Kaartlegster & astrologe Stephanie is tevens beschikbaar voor consulten in Ruiselede, België.

Contacteer astrologe, tarologe, storyteller & coach Stephanie Schwab voor een afspraak.

Oud Milligenseweg 47
3886 MC Garderen
T + 31 (0)6 51 07 04 48
info@stephanieschwab.nl
http://www.thestorycontinues.nl/
Specialisatie: Astrologie, tarot, storyteller, coach

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom