Home

Overige

Mijn account

Samya Hamid - Praktijk voor healing en mediumschap

Samya Hamid - Praktijk voor healing en mediumschap

Samya Intuitive Coaching Medium, gevestigd in centraal West-Vlaanderen, heeft jarenlang ervaring als helderziend en heldervoelend medium/healer. Via haar reading-, healingwerk en workshops brengt ze inzichten en helderheid die mensen terug op weg helpen en in hen in hun kracht zetten. Ook voor cursussen rond Access Bars kun je bij haar terecht.

Tijdens een privé-consult krijgt ze via haar engelen en gidsen boodschappen door als antwoord op allerlei levensvragen en vragen betreffende situaties. Je kan bij Samya terecht voor het zuiveren van lagere energieën in het auraveld die vooruitgang en groei afremmen. Als geboren healer brengt Samya via verschillende healingmethodes geest en lichaam terug in balans. Oude patronen, blokkades, overtuigingen die voor disbalans zorgen op zowel mentaal, emotioneel als fysiek vlak worden op een zachte manier terug vrijgemaakt. Zo kom je opnieuw in je eigen kracht te staan. Dat is de motivatie van Samya: mensen vrijmaken van wat in de weg staat om terug optimaal en vrij zichzelf te kunnen zijn.

Contacteer medium & healer Samya uit centraal West-Vlaanderen


8740 Pittem
T +32(0)486 48 57 89
samyahamid@samyahamid.be
https://www.samyahamid.be/
Specialisatie: Medium, reading, fotolezen, Goding Isis healing, Reiki, Access Bars- en Bodyprocessen, coaching, workshops

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!