Home

Overige

Mijn account

Glenys Pille – LAGOM - Astrologe, kaartlegster & workshops

Glenys Pille – LAGOM - Astrologe, kaartlegster & workshops

Waarom is LAGOM de beste keuze voor jou?

LAGOM, de praktijk van astrologe en kaartlegster Glenys Pille, staat voor de balans in het leven: 'Not too much, not too little, just right'. Dat is precies wat we allen nodig hebben, en waar we naar op zoek zijn. Maar eerst: wie ben je zelf? En hoe ga je om met verschillende situaties? Via je horoscoop leer je jezelf opnieuw kennen. Sterke én minder sterke kanten worden uitgelicht en besproken. Het wordt duidelijk waarom je steeds in die vicieuze cirkel draait, of waarom je steeds dezelfde fouten maakt. Door je horoscoop te analyseren word je je meer bewust van jezelf en zal je gerichter en passender kunnen reageren in moeilijke situaties. De astrologie biedt mogelijkheden om een betere versie van jezelf te worden. Een combinatie met kaartleggen met de Engelenkaarten zorgen er voor dat je een heel mooie rode draad ontvangt in de te ondernemen stappen.

Meer over LAGOM:

Binnen LAGOM wil Glenys er vooral voor zorgen dat je je eigen talenten ontdekt en trots mag zijn op wie je werkelijk bent. Waarom raak je gefrustreerd van die situatie? Wat maakt jou zo van slag? Wat brengt jou tot ontspanning? Waar kan je van genieten? Wanneer is het even genoeg? Door de juiste technieken en balans te vinden, kunnen we het woordje 'MOET' omdraaien naar 'MOED'. En dat is waar je dankbaar voor mag zijn.

Wat kan LAGOM je bieden?

Binnen LAGOM kan je terecht voor de verschillende soorten horoscopen (geboortehoroscoop, relatiehoroscoop, zonnehoroscoop, zakenhoroscoop, kinderhoroscoop), Engelenreadings en leuke workshops & cursussen. Ontdek het volledige aanbod via http://www.bylagom.be

Contacteer astrologe en kaartlegster Glenys Pille van LAGOM uit Kortrijk en ontdek haar aanbod.

Wagenmakersstraat 37
8500 Kortrijk
T +32 (0) 479 08 49 62
glenys.lagom@gmail.com
http://www.bylagom.be
Specialisatie: astrologie, engelenreading, workshops & cursussen, spiritualiteit