Home

Overige

Mijn account

Heidi Gelders - Master coach

Heidi Gelders - Master coach

Heidi Gelders is master coach in de psycho-energetica. Psycho-energetica betekent de ziel, je authentieke Zelf in stroming brengen. In het dagelijks leven betekent dit groeien tot een krachtig, alert en bewust persoon, stabiel en zelfzeker. Vandaar de naam van haar coaching praktijk: Zelfrealisering, vanuit stabiliteit en vertrouwen.

Heidi vertrekt in haar coaching sessies vanuit je mentale (vaak inperkende oude) overtuigingen, emotionele (bekijvende) belastingen, oude (niet meer voedende) gedragingen. Dit alles wordt grondig doorvoeld, ervaren en opnieuw in stroming gebracht. Haar coaching techniek overstijgt het mentale naar het hoger mentale tot in het supra-mentale. Vanuit dit supra-mentale, alerte bewustzijn of de zijnsenergie kan je alles aanschouwen. Het antwoord zit in je, de wijsheid en de waarheid zijn in je rustige Zelf. Heidi leert je hierop inpluggen. En van daaruit kom je in een vernieuwde beweging: in, met en door je eigen energie. Je leert op jezelf vertrouwen. In ieder probleem zit immers de oplossing vervat.

Rechtlijnigheid, authenticiteit en duidelijkheid zijn de basiswaarden van haar werkwijze. Heidi werkt voor particulieren, bedrijven en organisaties. Je kan haar ook uitnodigen als spreker.

Enthousiast? Nieuwsgierig? Zin in een engagement naar jezelf?

Enthousiast? Nieuwsgierig?
Zin in een engagement naar jezelf?
Je kan Heidi voor 15 minuten gratis ontmoeten via een Zoom sessie.
Naast de individuele sessies kan je ook kiezen voor opleidingen rond zelfrealisering.
Met iedere nieuwe maan geeft Heidi een meditatie. De nieuwe maan nodigt je elke keer op haar manier uit, naar het realiseren van een nieuwe comfortzone voor jezelf.
Voel je hartelijk welkom.

Contacteer master coach Heidi Gelders uit Antwerpen om te groeien tot een zelfzeker bewust persoon, vanuit zelfvertrouwen en stabiliteit.

Camille Huysmanslaan 65
2020 Antwerpen
T +32 (0) 478 26 56 46
info@zelfrealisering.be
Https://www.zelfrealisering.be
Specialisatie: Master coach, psycho-energetica, zelfvertrouwen, stabiliteit

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom