Home

Overige

Mijn account

Heidi Gelders - Master coach

Heidi Gelders - Master coach

"Do something your future self will thank you for".

Gun jezelf deze waardevolle zelfzorg om dichter bij jezelf te komen en blijven, in je eigen waarheid thuis te komen en helemaal jezelf te worden en zijn. Laat je coachen door Heidi Gelders, master coach. Haar specialisatie is onder meer de psycho-energetica en healing. Zij werkt onder meer op het verbinden van je rechter en linker hersenhelft, het leren werken met je innerlijke observator, bewust wording van je gedachten en hoe je deze kan transformeren tot je bondgenoot, het doorvoelen van je emoties waardoor je in de kern ervan komt namelijk in het gevoel wat je een diepe rust geeft, het integreren in je dagelijks leven van de bronervaring, het al veld, de godsvonk, het supra mentale vanuit psycho-energetische oefeningen.

Authenticiteit en rechtlijnigheid vormen de basis in haar aanpak. Heidi geeft je tools om dichter bij jezelf te komen en vooral te blijven ongeacht je omgeving. Wat is zelfrealisering? Hier en nu, het maximale aan potentieel in jezelf manifesteren. Bewust, in je dagelijks leven.

Nieuwsgierig? Via een individuele Zoom sessie kan je haar vrijblijvend ontmoeten gedurende 15 minuten. Je kan Heidi ook ervaren tijdens een meditatie iedere zondagavond op basis van een vrije bijdrage. Kijk eens op haar website. Daar tref je ook de opleidingen aan die zij organiseert. Voel, je bent van harte welkom.

Contacteer master coach Heidi Gelders uit Antwerpen om dichter bij jezelf te komen

Camille Huysmanslaan 65
2020 Antwerpen
T +32 (0) 478 26 56 46
info@zelfrealisering.be
Https://www.zelfrealisering.be
Specialisatie: Master coach, psycho-energetica, zelfvertrouwen, stabiliteit

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!