Home

Overige

Mijn account

Wendy Mertens – Groei & Kracht - Spirituele Mastercoachcoach

Wendy Mertens – Groei & Kracht - Spirituele Mastercoachcoach

Je ontwaking, je wellness, je gezondheid in relatie tot je spirituele groei

Zelfbevrijdingscoaching & spirituele gezondheidscoaching: relaties - gezondheid- ego- spirituele groei

Wendy Mertens vertaalt alles wat op je levenspad is vanuit je persoonlijke innerlijke stukken, met als resultaat dat je de aantrekkingskoorden doorbreekt, innerlijke conflicten transformeert naar een niveau waar jij jezelf in trillingsverhoging brengt. Wendy helpt je als coach graag om op een totaal vernieuwende en verdiepende wijze te kijken naar alles in je leven, op vlak van gezondheid, wellness, herhalende patronen en relaties. Zo bekom jij een helder inzicht omtrent wie jij echt bent en hoe je terug in connectie met je werkelijke zelf kan komen.

Wendy begeleidt je vanuit integriteit, openheid en eerlijkheid, ze reikt je tools aan die je helpen om stap voor stap oude patronen te doorbreken en zo grote resultaten te boeken. De processen/deeltrajecten zijn eerlijk en op maat gemaakt, dat wil zeggen dat ze rekening houden met jouw persoonlijke pad én diagnose. Ze biedt jou mogelijkheden waar het steeds belangrijk is om zelf je verantwoordelijk op te nemen! Jij staat centraal in heel het proces. Wendy geeft je als coach extra steun en begeleiding om door te breken.

Mastercoach Wendy Mertens:

  • Ervaringsdeskundige, gespecialiseerd in narcistisch misbruik. Dit is het geheel van toxische relaties.
  • Ervaringsdeskundige & Bachelor in de gezinswetenschappen, gezinsbegeleider, opgeleid in systeem psychologie, bemiddelingen. Specialisatie gezinswetenschappen kinderen met of zonder handicap begeleiding.
  • Specialisatie gezinswetenschappen volwassenen met of zonder handicap begeleiding.
  • Ervaringsdeskundige in preventief werk op natuurlijke wijze voor gezondheid. Ervaringsdeskundige gezondheidscoach in het begeleiden van zieken op natuurlijke en transcendente transformationele werkwijze terug naar herwonnen gezondheid.
  • Ervaringsdeskundige in ontwaking. Spirituele ontwaking = hoger bewustzijn. Begeleiding in egoschaduwwerk om je innerlijk licht vrij te maken en anderen aan te steken tot hun eigen ontwaking.
  • Ervaringsdeskundige in begeleiding bij herhalende financiële uitdagingen en problemen.
  • Complexe PTSS, psychosociaal trauma, parentificatie, narcisme, mentale/spirituele en fysieke weerbaarheid, assertiviteit en zelfliefde. HSP. Fysieke ziekte, energetische ziektes zoals Burn-out/vermoeidheid, empaat, rouw, innerlijke conflicten bij ziekten, spirituele conflicten bij ziekte, vrijheid, gezonde relaties opbouwen, ontspanning, bevrijding van ego, gezonde levensstijl, goede nachtrust en emoties. Bij alles gaan we naar de wortels die er onder zitten om die in een juiste grond te planten
  • Spirituele (= hoger bewustzijn) link met vrijheid, ziekte, gezondheid, narcistisch misbruik, financiën en spirituele groei.
  • Creator van de School voor natuurlijke gezondheid en ontwaking.

"In alles ga ik tot de oorsprong van de oorzaken die terug te leiden zijn bij ontwaking, toxische relaties, gezondheid en vrijheid tot 12 hoofdpijlers."

Contacteer Masterscoach Wendy Mertens van Groei & Kracht uit Tielrode en maak een afspraak.

Antwerpsesteenweg 119
9140 Temse
T +32 (0) 493 05 89 88
info.mertenswendy@gmail.com
https://www.mertenswendy.com/
Specialisatie: Coaching praktijk voor slachtoffers van narcistisch misbruik, zieken, preventief werken aan gezondheid, vrijheid & spirituele ontwaking

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom