Home

Overige

Mijn account

Anne Kampert - Nuances - Coach & therapeut

Anne Kampert - Nuances - Coach & therapeut

Ben jij op zoek naar een leven vol verbinding, met jezelf en de wereld om je heen? Grote kans dat jij dan iemand bent die voornamelijk vanuit het hoofd leeft. Als jij alles met je hoofd doet, verlies je de verbinding met jezelf. Wel eens gehoord van de veel gebruikte quote "zo binnen zo buiten"? Wanneer jij niet verbonden bent met jezelf, voel je je vaak ook niet verbonden met de wereld om je heen. Ga met je binnenkant aan de slag en de buitenkant verandert mee.

Coach Anne Kampert heet je van harte welkom bij haar praktijk Nuances waar zij op een heel persoonlijke manier mensen helpt om de verbinding met zichzelf te herstellen. Door op een creatieve manier aan de slag te gaan, en het kind in jezelf weer wat ruimte te geven. Meditatie momenten in te plannen en zo tijd te maken voor jezelf. En letterlijk in beweging te komen, maak je ruimte voor die andere bron van intelligentie in je lichaam, namelijk je hart.

Je kan beslissen om vanuit dat hart verder aan de slag te gaan met je eigen levensverhaal. Dit kan bij Nuances op verschillende manieren, van (online) workshops tot (online) coaching. Ook werkt ze op verplaatsing in de omgeving Nieuw-Vossemeer en Bergen op Zoom. Bekijk haar website en aarzel zeker niet om te informeren of ze ook bij jou in de buurt kan langskomen voor een afspraak!

Contacteer coach Anne Kampert van praktijk Nuances uit Nederland en maak een (online) afspraak.

Lange Meten 14
4681 CH Nieuw-Vossemeer
T +31 (0) 6 23 92 47 54
annekampert@hotmail.com
https://www.praktijknuances.nl/
Specialisatie: creatieve duizendpoot, verbinder, verhalen verteller, narratief therapeut, coach

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom