Home

Overige

Mijn account

Bart Verhelst - Soundhealing

Bart Verhelst - Soundhealing

Bart (B-Earth) is ruim 20 jaar gepassioneerd over het wonder der klanken, klanken die hem steeds blijven uitnodigen tot transformatie naar meer en meer innerlijke vrede en rust. Een klankpassie die hij graag wil delen met zijn medemensen. Klanken, stem, muziek zijn één van de belangrijkste pijlers om onder meer ons zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Klankmeditatie
:
Door de klanken, boventonen en muziek die Bart maakt, word je uitgenodigd om los te laten, aan niets meer te denken, te voelen, gedragen te worden, te genieten... Een moment van resonantie, jezelf en je authenticiteit verder te (her)ontdekken. Bart maakt klank en reciteert mantra’s, zonder sturing of enige richting, gewoon de staat van ‘zijn’ waaruit de (zielen)klank of mantra van het moment voortvloeit. Klanken die beroeren wat op dat ogenblik wil beroert worden, bekrachtigd door het harmonium, santoor, windgong, duimpiano, oceandrum… .

Stembevrijding
:
Zijn wie je graag wil zijn, innerlijke vrede en rust beleven is een diepe wens van iedereen, een wens die in vervulling kan gaan voor iedereen! Bart ondersteunt en nodigt je uit met zijn klanken om je stemklank tot expressie te laten komen. Vanuit je eigen kracht en nieuwsgierigheid volgt een intuïtieve uitnodiging om je eigen zieleklank mee te laten drijven en samenvloeien met de klanken en muziek van het moment. Zodat jij ook via deze weg de mogelijkheid krijgt om vanuit je authenticiteit te leven, voelen, groeien, … .

Contacteer soundhealer Bart (B-Earth)


2300 Turnhout
T +32 (0)493 49 76 84
contact@b-earth.be
https://www.b-earth.be/
Specialisatie: Klankmeditatie, zieleklanken, stembevrijding

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom