Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Workshop Tarotkaarten leggen - 10 december 2022

kaartleggen

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Emmely Lanssens

Kostprijs

€ 99,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 4 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop Tarotkaarten leggen - Start 10 december 2022 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Workshop Tarotkaarten leggen - Start 10 december 2022 - Bloom Waregem

Deze cursus 'Tarotkaarten leggen' neemt je mee in de diepere lagen van de betekenis van de tarotkaarten én hun symboliek. Na deze cursus gevolgd te hebben, kennen de Grote Arcana en de Kleine Arcana geen geheimen meer voor jou. Tijdens deze workshop van docent Emmeley Lanssens focus je je op alle 78 kaarten in de Rider Waite Tarot. Je bestudeert de symboliek van elke kaart, de nummering en de elementen en leert de kaarten intuïtief te volgen en te interpreteren, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan gaan en jouw kaartleggingen extra accuraat zullen zijn.

Maar niet alleen een volledig begrip van de Tarot kaarten is een must om een goede reading te geven. Ook de ruimte, de sfeer en jouw verbinding met de Tarot is van belang. We bekijken hoe je een gunstige sfeer kunt bewerkstelligen en hoe je jouw Tarotdeck kan inwijden om zo de juiste inzichten te bekomen. De Tarot kaarten zijn een tool om meer in contact te komen met je intuïtie. Daar legt Emmely dan ook de focus op gedurende deze workshop. Je maakt kennis met tal van verschillende legpatronen zodat je na de workshop jezelf en anderen feilloos kunt voorzien van de nodige inzichten in talloze situaties.

Docent: Emmely Lanssens
Extra info:
na afloop ontvang je een certificaat van deelname - lunch en drankjes niet inbegrepen

De Tarot kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Divination is a means of telling ourselves what we already know.

Joanne Harris

Over Emmely Lanssens

Emmely Lanssens Bloom Web

Emmely Lanssens (35 jaar) is het gezicht achter Soul Sensing, wat staat voor het teruggaan naar je eigen essentie, naar je eigen ziel en kracht. Als mama van drie kids in combinatie met een drukke baan, was Emmely zelf op zoek naar haar eigen bron van energie. We geven zoveel met zoveel liefde dat we effectief vergeten aan onszelf te geven. Astrologie en kaartlezen hebben Emmely altijd uitermate geboeid en daar is zij zich verder gaan in verdiepen.

Astrologie en kaartleggen zijn voor haar niet alleen een passie geworden, maar een levenswijze. Dit pad leidde Emmely verder tot de prachtige wereld van de geuren, kleuren, kruiden, planten en alles wat de natuur te bieden heeft. Docent Emmely voelt dagelijks wat dit alles met haarzelf doet en ze vindt het ronduit fantastisch dat ze met haar kennis ook andere mensen kan inspireren en verder op weg helpen. Het is dan ook ontzettend fascinerend om te mogen aanschouwen hoe iemand volledig in zijn eigen kracht komt te staan en zijn essentie terugvindt! Dat is waarvoor Emmely het doet.

Beoordelingen van anderen

Algemene ervaring: zeer goed! Emmely legt alles zeer goed uit en je kan haar veel vragen. Zeer goed, dat er op het eind van de cursus een geboortedatum van iemand wordt uitgewerkt.

⏤ Sandra

Beste,

Ik ben tevreden dat ik de cursus gevolgd heb. Emmely geeft rustig uitleg en de kaart met het overzicht vond ik heel handig.

⏤ Greet

Hallo,

De cursus werd vlot en duidelijk gebracht.Emmely had voor iedereen slides doorgemaild wat heel handig was om de cursus correct mee te volgen. Voor Emmely 5 op 5.

⏤ Valerie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom