Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Workshop Numerologie

spiritualiteit

Lestijden

18 november 2022 / 10:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Suzan Broersen

Kostprijs

€ 115,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 8 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop Numerologie: duid je bestaan aan de hand van getallen 18/11 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Ontrafel jouw bestaan aan de hand van getallen tijdens de Cursus Numerologie bij Bloom in Waregem

Numerologie is een bron van informatie. De cijfers en getallen in ons leven verschaffen ons informatie en inzicht over ons eigen leven en over dat van dierbaren. De leer der getallen is een handige tool om zo je leven een positieve wending te geven. Alles in ons leven valt namelijk te herleiden tot een specifiek getal. Ook jij bent onderhevig aan de leer van numerologie, meer bepaald door jouw specifieke geboortetijdstip en –datum.

Maar hoe werkt numerologie precies? Welke getallen zijn er en welke informatie verschaffen ze? Tijdens deze interactieve workshop van handanalist en coach Suzan Broersen leer je de betekenis van de verschillende getallen in de numerologie. Haar enthousiasme is aanstekelijk en dankzij haar liefde voor het vak weet ze je de fijne kneepjes van de leer der getallen moeiteloos aan te leren.

Elk specifiek getal vertelt je iets over je leven. Het is hierdoor mogelijk om op een ongekend diep niveau inzichten te verkrijgen over je karaktereigenschappen, talenten en je ziel. Wist je bijvoorbeeld dat er een speciaal getal voor jouw aura, levensles, zelfbeeld en werkwijze (en nog veel meer) bestaat? De kennis die je tijdens deze workshop numerologie opdoet kan dus herkenbaar, soms confronterend, maar bovenal concreet zijn.

Na afloop van deze workshop weet je precies hoe je een numeroscoop maakt, zodat je zelf tot in perfectie ook de getallen van dierbaren kunt analyseren. Handig!

Docent: Suzan Broersen
Maximaal aantal inschrijvingen:
8
Extra info:
incl. koffie, thee, water en wat lekkers - excl. Lunch

Everything is in your hands

Bloom

Over Suzan Broersen

Suzan Broersen Handlezen Foto

Suzan Broersen besloot na haar carrière in het toerisme het over een andere boeg te gooien. Ze zocht verdieping. Het handlezen intrigeerde haar al jaren, maar ze durfde pas de sprong te wagen toen ze de opleiding Handanalyse & Coaching van Ellen Duim tegenkwam. En hoewel de materie pittiger bleek dan in eerste instantie gedacht, rondde ze toch de opleiding met succes af. Maar haar honger naar kennis was daarmee nog niet gestild. Ze plakte er direct een masteropleiding aan vast waarin ze de gezondheidsaspecten in handen leerde te herkennen. Na een opleiding van drie jaar mag ze zichzelf met trots een gediplomeerd handanalist noemen.

Beoordelingen van anderen

Dankzij het handlezen heb ik zowel nieuwe karaktereigenschappen ontdekt als bevestiging gekregen van wat ik al over mezelf wist. Het waren bijzondere lessen, die ik hoop nog verder in mijn leven mee te nemen als steun voor mezelf, maar hopelijk ook in de toekomst voor anderen. Lieve Suzan, bedankt voor deze ervaring en alle (wijze) lessen!

⏤ Manon

Ik raad het iedereen aan. De cursus is in stukjes, dus goed behapbaar. Er werden dingen in mij losgemaakt, waarvan ik me niet bewust was, o.a. over mijn jeugd, gezondheid en passies. De persoonlijke begeleiding van Suzan is enorm fijn.

⏤ Leonie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom