Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Gent
Zondag 16 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Workshop Handlezen & Intuïtie: verhoog jouw energiefrequentie!

spiritualiteit

Lestijden

19 november 2022 / 10:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Suzan Broersen

Kostprijs

€ 175,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 6 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop Handlezen & Intuïtie is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Workshop Handlezen & Intuïtie: verhoog jouw energiefrequentie!

Handlezen Workshop Bloom Product Staand Suzanne Broersen

Een unieke combi: handlezen & werken vanuit je intuïtie. Tijdens deze interactieve en leerzame workshop bij Bloom in Waregem leer je jouw trillingsfrequentie te verhogen, zodat het leven velen malen gemakkelijker wordt. Creëer kansen op je levenspad en bewerkstellig een leven waarbij alles vanzelf lijkt te gaan. Tijdens deze workshop leer je alle ins & outs over deze fascinerende combo.

Handleesexperte en docente Suzan Broersen leert jou de basis van de eeuwenoude en mysterieuze kunst van het handlezen. Ontdek de betekenis van de vele lijnen, huidpatronen en vormen van jouw handen en leer jezelf beter kennen. Unieke eigenschappen, talenten, blokkades, diepe verlangens en mogelijkheden… Ze komen allemaal aan bod. Hoe loopt jouw pad op dit moment? Maak kennis met deze krachtige empirische wetenschap en ontdek wie jij écht bent.

Na de introductie tot het handlezen laat Medium Marjolein Lofvers jou zien hoe je jouw intuïtieve gaven optimaal kunt inzetten in het leven. Je leert hoe je je kunt afstemmen op een hogere frequentie, maar ook – en minstens zo belangrijk – hoe je jezelf beschermt tegen externe negatieve energie. Uiteraard zal medium Marjolein ook haar eigen mediamieke gaven inzetten en korte readings geven gedurende de workshop.

Deze unieke samenwerking tussen Suzan en Marjolein wordt gekenmerkt door een nuchtere, praktische aanpak doorspekt met humor. Samen zorgen ze ervoor dat jouw bewustzijn wordt vergroot. Je krijgt concrete tools aangereikt die je direct in de praktijk kunt gebruiken. De inzichten die je tijdens deze workshop opdoet zullen jou handvatten geven voor de toekomst. Je verlaat de workshop gegarandeerd met meer energie en inspiratie!

Docenten: Suzan Broersen & Marjolein Lofvers
Maximaal aantal inschrijvingen
: 10
Extra info:
incl. koffie, thee, water en wat lekkers - excl. Lunch

Over Suzan Broersen

Suzan Broersen Handlezen Foto

Suzan Broersen besloot na haar carrière in het toerisme het over een andere boeg te gooien. Ze zocht verdieping. Het handlezen intrigeerde haar al jaren, maar ze durfde pas de sprong te wagen toen ze de opleiding Handanalyse & Coaching van Ellen Duim tegenkwam. En hoewel de materie pittiger bleek dan in eerste instantie gedacht, rondde ze toch de opleiding met succes af. Maar haar honger naar kennis was daarmee nog niet gestild. Ze plakte er direct een masteropleiding aan vast waarin ze de gezondheidsaspecten in handen leerde te herkennen. Na een opleiding van drie jaar mag ze zichzelf met trots een gediplomeerd handanalist noemen.

Beoordelingen van anderen

Ik had verwacht dat het een interessante dag zou zijn, maar het was nog fijne , mooier en interessanter dan dat!! Zo genoten en blij met deze ervaring .

⏤ Britta

Mooi, intens en leerzaam. Ik kan mede hierdoor goed met mezelf aan de slag om meer voldoening uit het leven te halen!

⏤ Jolein

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom