Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Workshop Engelenlicht

spiritualiteit

Lestijden

12 november 2022 / 11:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Jessica de Bont

Kostprijs

€ 125,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 20 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop Engelenlicht 12/11/22 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Workshop Engelenlicht op zaterdag 12 november 2022 bij Bloom in Waregem

Tijdens deze workshop Engelenlicht’ in Waregem bij Bloom leer je samen te werken met de vier bekendste aartsengelen, namelijk Michaël, Gabriël, Uriël en Raphaël. Docente en engelenexperte Jessica De Bont leert je alles over deze aartsengelen en hun eigenschappen. Aan de hand van interactieve, leuke oefeningen leer je communiceren met deze vooraanstaande gidsen en hoe je ze op elk moment kunt aanroepen voor hulp en begeleiding.

Docente Jessica De Bont mediteert samen met de aanwezige cursisten waarbij het hartchakra verlicht wordt door de engelenenergie. Ook worden de kruinchakra en het derde oog geactiveerd met engelenlicht om zo een betere en heldere communicatie met de engelen te bewerkstelligen. Zo worden boodschappen sneller ontvangen en begrepen. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een persoonlijke boodschap van de aartsengelen mee via de docente.

Docent: Jessica De Bont
Extra info
: incl. drie dranken. Excl. Lunch.

May there always be an angel by your side

Over docent Jessica De Bont

Jessica De Bont Engelenhealing Bloom Web

Als kind kwam Jessica De Bont al op zeer jonge leeftijd in aanraking met de spirituele wereld. Ze kon engelen en overledenen zien, was hooggevoelig, kon aura’s om mensen zien en wist precies in wat voor stemming de andere persoon verkeerde. Heden begeleidt Jessica HSP'ers (of hooggevoelige mensen). Verder is Jessica een engelenepert. Als spiritueel leraar wijdt ze mensen in in de engelenenergie door middel van workshops en opleidingen.

Beoordelingen van anderen

In 2018 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Jessica op een beurs. Ik heb een lezing bijgewoond die zij gaf. Het voelde allemaal zo fijn dat ik haar op social media heb opgezocht. Zo heb ik mijn eerste engelen workshop bij haar gevolgd. Dat was zeker niet de laatste. Met hulp van Jessica en de engelen mag ik zeggen dat ik spiritueel ontwaakt bent. In de afgelopen jaren heb ontzettend veel geleerd en waardeer het dat je zo ontzettend veel deelt. Iedere inwijding, workshop en opleiding was leerzaam. Ik kijk er altijd naar uit, want het voelt altijd als een feestje.😇

⏤ Dennisha

De engelen workshop was een hele mooie bijzondere ervaring ,om zo contact te krijgen met de engelen, hele warme en liefdevolle energie. Heel bijzonder dat ik deze ervaring heb gehad, gaf me heel veel rust en liefde♥️😇,om dit te mogen ervaren, het was een hele fijne rust gevende workshop een cadeautje voor mezelf.

⏤ Martine

Zeer aan te bevelen de engelen workshops van Jessica. Zeer leerzaam en zeker ook gezellig. Je voelt je gelijk zo op je gemak. En je krijg ook altijd nog een engelen boodschap mee.

⏤ Silvia

Ik heb met heel veel plezier je Engelen Workshop gevolgd. Tijdens de workshop voel je de Engelen om je heen dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. De workshop heeft me geholpen spiritueel te ontwikkelen. Heel fijn dat je op het einde een mooie boodschap van een Engel krijgt.

⏤ Ronald

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom