Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Workshop Emotional Freedom Techniques

welzijn en coaching

Locatie

Bloom
Kortrijkseweg 353, 8791 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Wil jij ook je fysieke en psychische gezondheid ondersteunen adhv emotionele acupressuur? Leer de tips & tricks van Emotional Freedom Techniques tijdens deze praktische Workshop EFT bij Bloom in Waregem.

Bloom, het bewustzijnscentrum bij uitstek in West-Vlaanderen organiseert samen met gerenommeerd astroloog en hypnotherapeut Paul Van Egghen voor het eerst deze boeiende workshop 'Emotional Freedom Techniques'. Reeds geruime tijd krijgt EFT zowel vanuit reguliere als alternatieve hoek waardering als interessante techniek om zowel de fysieke als psychische gezondheid te ondersteunen. EFT kan je kortweg beschouwen als een vorm van emotionele acupressuur, die de spanning en emotionele lading van een probleem of klacht laat afnemen, zodat je je emotioneel en fysiek bevrijd voelt. Deze beoefening combineert westerse en oosterse ‘kennis’ en is voor iedereen eenvoudig toepasbaar. In deze vooral praktijkgerichte workshop kom je uiteraard meer te weten over de achtergrond van EFT, maar wordt er vooral zélf aan de slag gegaan. Weinig theorie dus! Gedachtencontrole en juiste verwoording zijn bij EFT cruciaal. De nieuwste inzichten vanuit de kracht van de (bewuste) overtuiging zijn als een rode draad verweven in het ‘tappen’ op de meridiaanpunten. Na deze avond ben je helemaal mee om EFT op jezelf toe te passen. Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Docent: Paul Van Egghen
Inschrijven: voor 05/02/2020

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Ik vond de workshop heel boeiend en interessant (ik geef het een 5 op 5!) en zou zeker nog workshops en lezingen van Paul willen volgen in de toekomst...

⏤ Katrien Van Biervliet

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft de materie op zijn eigen, typische manier gebracht. Ik was ervan onder de indruk, ik zou er niets aan willen veranderen!

⏤ Marleen Carrein

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom