Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Workshop: De Engelenbol van Licht

spiritualiteit

Lestijden

15 oktober 2022 / 11:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Jessica de Bont

Kostprijs

€ 125,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 6 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop De engelenbol van licht 15/10/22 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Workshop: De Engelenbol van Licht op zaterdag 15 oktober 2022 bij Bloom in Waregem

Tijdens deze workshop/healing 'De Engelenbol van Licht' bij Bloom in Waregem van engelenexperte Jessica De Bont plaatsen we een bol van engelenlicht in je hartchakra. Een healing vermomd als een workshop, want tijdens de hartmeditatie ruimen we ballast en oude energie op. Daarna gaat de workshop dieper in op Engelen en het effect van de Engelenbol van licht. Hierbij leert elke deelnemer intunen op deze bevrijdende en ondersteunende energiebron.

Door de Engelenbol van licht in je hartchakra te laten plaatsen kun je iedere dag even afstemmen op de engelenenergie. Een handige en laagdrempelige wijze om niet alleen de energie diep in jou, maar ook die van de omgeving en je dierbaren te verhogen. Ook leer je tijdens deze engelenworkshop in Waregem alles over de (aarts)engelen en dan in het bijzonder over Aartsengel Jofiel, de engel van rust en licht.

Docent: Jessica De Bont
Extra info: incl. drie dranken. Excl. Lunch.

Make friends with the angels, who though invisible, are always with you.

St. Francis de Sales

Over docent Jessica De Bont

Jessica De Bont Engelenhealing Bloom Web

Als kind kwam Jessica De Bont al op zeer jonge leeftijd in aanraking met de spirituele wereld. Ze kon engelen en overledenen zien, was hooggevoelig, kon aura’s om mensen zien en wist precies in wat voor stemming de andere persoon verkeerde. Heden begeleidt Jessica HSP'ers (of hooggevoelige mensen). Verder is Jessica een engelenepert. Als spiritueel leraar wijdt ze mensen in in de engelenenergie door middel van workshops en opleidingen.

Beoordelingen van anderen

Onlangs een engelen workshop gehad van de engelen bol van licht, Jessica geeft je meteen rust en voelde het al snel stromen, ze geeft erg fijn en duidelijk les, zodat je ook weet wat er gebeurd . Ze werkt vanuit haar hart met veel liefde. De workshop heeft me veel tools mee gegeven zodat ik het thuis ook kan toe passen. Dank je wel lieve Jessica voor de fijne bijzondere workshop. 😇

⏤ Nicole

Ik vond de engelen op van het licht een prachtige ervaring om mee te maken. Een heerlijke dag. Fijne meditatie. Tijdens het maken van de engelen bol van licht voelde je zoveel liefde en licht vanuit het universum. Geweldig.
Na afloop nog een mooie boodschap van de engelen mogen ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar.

⏤ Marianne

In 2018 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Jessica op een beurs. Ik heb een lezing bijgewoond die zij gaf. Het voelde allemaal zo fijn dat ik haar op social media heb opgezocht. Zo heb ik mijn eerste engelen workshop bij haar gevolgd. Dat was zeker niet de laatste. Met hulp van Jessica en de engelen mag ik zeggen dat ik spiritueel ontwaakt bent. In de afgelopen jaren heb ontzettend veel geleerd en waardeer het dat je zo ontzettend veel deelt. Iedere inwijding, workshop en opleiding was leerzaam. Ik kijk er altijd naar uit, want het voelt altijd als een feestje.😇

⏤ Dennisha

Zeer aan te bevelen de engelen workshops van Jessica. Zeer leerzaam en zeker ook gezellig. Je voelt je gelijk zo op je gemak. En je krijg ook altijd nog een engelen boodschap mee.

⏤ Silvia

Meerdere malen heb ik bij workshops over engelen gezeten bij Jessica. Wat ik ervaren heb is dat alleen al bij binnenkomst de sfeer erg prettig en positief is. De gehele groep wordt als eerste volledig op zijn of haar gemak gesteld. Bij het begin van zo'n workshop zorgt Jessica ervoor dat iedereen beschikt over de benodigde documentatie en dat er van te voren een goede uitleg gegeven wordt over wat er gaat gebeuren. Afhankelijk van het onderwerp van de workshops die ik heb meegemaakt vindt er vaak een meditatie gevolgd door een groepsinwijding plaats. De energieën van de groepsinwijdingen zijn prettig en goed voelbaar. Hierna vindt een nabespreking plaats waarbij soms praktische handigheden besproken worden, en afhankelijk van het onderwerp kan er soms ook een praktijkoefening zijn. Ik ben altijd erg tevreden geweest over de groepssessies bij Jessica waar ik met plezier naartoe ging en vandaan kwam en altijd anderen tegenkwam die reeds soortgelijke inwijdingen hadden ervaren als die ik zelf ervaren had. Een soort thuiskomstgevoel leverde dat mij op.

⏤ René

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom