Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Workshop Astrologie: de Solaar

astrologie

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Emmely Lanssens

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Workshop 'Je solaarhoroscoop: het aankomende jaar onder de loep genomen' bij Bloom in Waregem

Een Solaar is een horoscoop die gemaakt wordt om tendensen en thema’s voor het komende jaar te voorspellen. Het nieuwe jaar begint steeds op je geboortedatum, met name op het moment dat de actuele (of transiterende) Zon dezelfde plaats inneemt als in je geboortehoroscoop. Voor eenieder is dit terugkeermoment dus anders. Tijdens deze workshop ‘Astrologie: de solaar’ wordt kort de theoretische achtergrond met betrekking tot de Solaarhoroscoop behandeld, met name: Wat is een Solaar nu precies?, Wat kan ik ermee? en ‘Hoe lees ik een Solaar?’. Je krijgt aanvullend een stappenplan aangeboden om de Solaar te leren duiden en om deze kennis in je leven te integreren. Na de theorie duiken we in de Solaarhoroscopen van de aanwezige cursisten om de theorie onmiddellijk in de praktijk te brengen. Op die wijze krijg je een glimp van wat er jou het volgende jaar te wachten staat. Een aanrader!

Belangrijk:
Voor deze workshop is een basiskennis astrologie vereist.
Gelieve ons je geboortegegevens (dag, uur en plaats) te bezorgen op het mailadres shop@bloom.be, je ontvangt van docent Emmely je solaarhoroscoop voor het komende jaar.
Maximaal inschrijvingen: 6

Docent: Emmely Lanssens
Inschrijven
: voor 01/10/2021

Over Emmely Lanssens

Emmely Lanssens Bloom Web

Emmely Lanssens (35 jaar) is het gezicht achter Soul Sensing, wat staat voor het teruggaan naar je eigen essentie, naar je eigen ziel en kracht. Als mama van drie kids in combinatie met een drukke baan, was Emmely zelf op zoek naar haar eigen bron van energie. We geven zoveel met zoveel liefde dat we effectief vergeten aan onszelf te geven. Astrologie en kaartlezen hebben Emmely altijd uitermate geboeid en daar is zij zich verder gaan in verdiepen.

Astrologie
en kaartleggen zijn voor haar niet alleen een passie geworden, maar een levenswijze. Dit pad leidde Emmely verder tot de prachtige wereld van de geuren, kleuren, kruiden, planten en alles wat de natuur te bieden heeft. Docent Emmely voelt dagelijks wat dit alles met haarzelf doet en ze vindt het ronduit fantastisch dat ze met haar kennis ook andere mensen kan inspireren en verder op weg helpen. Het is dan ook ontzettend fascinerend om te mogen aanschouwen hoe iemand volledig in zijn eigen kracht komt te staan en zijn essentie terugvindt! Dat is waarvoor Emmely het doet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom