Home

Overige

Mijn account

Schumannresonantie: louter fysica of ook een spirituele frequentie?

spiritualiteit

Lestijden

13 mei 2023 / 10:00 - 12:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 16,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 15 plaatsen

Kies aantal tickets

Workshop Schumannresonantie 130523 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Schumannresonantie: louter fysica of ook een spirituele frequentie?

Tijdens deze lezing 'Schumannresonantie: louter fysica of ook een spirituele frequentie?' dompelt Paul Van Egghen je onder in de boeiende en opwindende wereld van de Schumannresonantie. De Schumannresonantie is een elektromagnetische trilling in onze atmosfeer. De frequentie is ongeveer 10 Hz en bewijst dat onze planeet een continue frequentie heeft. Alles wat leeft op deze aarde staat in verbinding met deze energie. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Schumannresonantie invloed heeft op onze hersengolven, en meer bepaald op de pijnappelklier. In het eerste luik van deze lezing wordt de werking én het belang van de Schumannresonantie gedetailleerd uit de doeken gedaan.

Deze frequentie wordt bij oude volkeren de hartslag van Moeder Aarde genoemd. En dat klopt ergens ook wel, maar wat als een paal boven water staat is, dat de Schumannresonantie een grote invloed heeft op je gezondheid en welzijn, en als je ze weet te integreren, heeft ze nog zoveel meer te bieden.

Het tweede deel van deze lezing duikt dieper in op de toepassingen en de effecten van de Schumannresonantie op je persoonlijke leven. Je leert hoe je zelf aan de slag kan gaan met deze frequentie en hoe je ze op een laagdrempelige manier kunt integreren in je leven. Op langere termijn kan het je leven grondig veranderen, zowel op fysiek als op energetisch vlak. De Schumannresonantie kan je als een geschenk vanuit een hogere dimensie beschouwen. En de drempel ervan is voor velen moeiteloos haalbaar.

Over Paul Van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esoterie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom