Home

Overige

Mijn account

Online Cursus Leven met de Maan // vanaf augustus 2020

astrologie

Lestijden

Vrij instapmoment

Locatie

Online cursus - vrij instapmoment

Docent

Glenys Pille

Kostprijs

€ 99,00

Kies aantal tickets

Online Cursus Leven met de maan is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Maak op je eigen tempo kennis met de maanfasen met de online cursus 'Leven met de Maan'.

Volg de 4-delige online cursus 'Leven met de Maan' van Glenys Pille om beter om te gaan met de verschillende maanstanden. Tijdens deze 4 boeiende lessen maak je in één maand tijd kennis met de vier fasen van de Maan (Nieuwe Maan, Wassende Maan, Volle Maan en Afnemende Maan). Elke maanfase heeft een verschillende invloed op onze emoties, ons humeur en ons lichaam. Leven met de Maan staat in het teken van groeien, bloeien en loslaten. In dit proces moeten er soms keuzes gemaakt worden en is timing belangrijk. De cyclus van de Maan werkt hieraan mee, mits we er voldoende rekening mee houden, zodat wij werkelijk de vruchten kunnen plukken van onze eigen initiatieven. In deze lessenreeks leer je om elke maand als een nieuwe periode te beschouwen, om zo te groeien en nieuwe projecten uit de grond te stampen. Expert Glenys Pille begeleidt je hier graag bij. Je krijgt elke week een nieuwe les toegestuurd waarbij ook telkens oefeningen horen die je rustig thuis kan maken. Nog een voordeel? Je kunt ermee beginnen wanneer jij dat wil.

Docent: Glenys Pille
Inschrijven
: vrij instapmoment

Over Glenys Pille

Lezing leven met de maan Glenys Pille Spirituele expo beurs Bloom web

Glenys Pille is een spirituele coach, verzot op de kosmos en gebeten door astrologie. Ze neemt je graag mee in de wereld van astrologie waar je veel kunt ontdekken over je persoonlijkheid en unieke talenten. Zelf is ze enorm geboeid door de Maan en diens cyclus. Ze wil haar kennis graag delen met anderen zodat iedereen kan inspelen op de maanfasen, met een harmonieuzer leven als gevolg.

Beoordelingen van anderen

Glenys weet echt waarover ze spreekt. Ze kan haar kennis op een hele herkenbare manier overbrengen, waardoor zelf het meest mysterieuze onderwerp plots helemaal duidelijk wordt. Heerlijk om haar te horen praten, vol passie!

⏤ Hanne

Schrijf je in op onze nieuwsbrief