Home

Overige

Mijn account

Lezing De moord op JFK - Apollo 11 - Titanic: wat is er werkelijk gebeurd? // Durf zelf denken

maatschappelijk

Lestijden

27 april 2020 / 19:00 - 21:00

Locatie

Bloom
Kortrijkseweg 353, 8791 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Peter Vereecke

Kostprijs

€ 20,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 17 plaatsen

Kies aantal tickets

Lezing JFK - Apollo 11 - Titanic is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) of kennis mee en ontvang beiden 5% korting

Durf zelf te denken! Ontdek zelf de leugens van de officiële verklaringen over de moord op president Kennedy, de maanlanding en de gezonken Titanic.

Bloom, het bewustzijnscentrum bij uitstek in West-Vlaanderen, organiseert voor het eerst een reeks lezingen die je uitnodigen om zelf kritisch na te denken over onze maatschappij. Deze lezingen kunnen afzonderlijk bijgewoond worden (€20/voordracht), of je kunt je meteen inschrijven voor de volledige reeks die bestaat uit 5 sessies (€80). In dit tweede deel gaat gewezen burgemeester Peter Vereecke dieper in op drie verschillende historische gebeurtenissen.

We hebben het gezien op ons tv-scherm en gelezen in de kranten, maar wat is er werkelijk gebeurd? Is het verstandig om steeds zomaar alles blindelings te geloven, gewoon omdat de media het ons vertellen? Tijdens deze lezing 'De moord op JFK - Apollo 11 - Titanic: wat is er werkelijk gebeurd?' worden er drie grote gebeurtenissen uit de geschiedenisboeken onder de loep genomen. De moord op ex-president John F. Kennedy roept al decennialang heel wat vragen op, want de officiële verhalen klinken steeds vager en ongeloofwaardiger. De expeditie van Apollo 11 doet het nog beter, want er zijn intussen al tal van bewijzen die aantonen dat er nog nooit een mens een voet op de maan heeft gezet. Als laatste wordt het Titanic-drama besproken. Een onfortuinlijke botsing met een ijsberg of pure verzekeringsfraude? Only one way to find out: volg deze lezing en achterhaal de waarheid zelf.

Met overvloedig illustratiemateriaal houdt Peter de officiële versie van deze drie mega wereldgebeurtenissen tegen het licht van het feitenmateriaal om de historische waarheid naar boven te brengen. Zou het kunnen dat niets is wat het lijkt te zijn en niets zomaar gebeurt?

1. JFK: waarom werd ex-president John. F. Kennedy vermoord en door wie?
2. Apollo 11: was de maanlanding fake of niet?
3. Titanic: hoe kon deze luxueuze oceaanreus op zijn eerste vaart zinken?

Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Docent: Peter Vereecke
Inschrijven
: voor 10/04/2020

Over Peter Verreecke

Lezing Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken - Peter Vereecke

Gewezen burgemeester van Evergem Peter Vereecke licht toe hoe zijn persoonlijke zoektocht naar de waarheid hem tot een heel andere wereld- en levensvisie gebracht heeft. Tijdens zijn zoektocht ontwikkelde hij een aantal presentaties over zowel muzikale als andere meer maatschappijkritische of speciale onderwerpen. Telkens is het zijn ambitie de interesse te prikkelen via een evenwichtige mix van ontspanning en informatie. Zijn motto: durf zelf denken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief