Home

Overige

Mijn account

Lezing De onmiskenbare invloed van Saturnus & Pluto in 2020

astrologie

Lestijden

23 april 2020 / 19:30 - 21:30

Locatie

Bloom
Kortrijkseweg 353, 8791 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 18,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 7 plaatsen

Kies aantal tickets

Lezing Saturnus in Pluto is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) of kennis mee en ontvang beiden 5% korting

Saturnus oefent in 2020 een onmiskenbare invloed uit op de dwerg Pluto. Hoe zal deze samenstand zich manifesteren op Aarde?

Astrologie maakt al jaar en dag deel uit van de identiteit van Bloom, het bewustzijnscentrum bij uitstek in Waregem. Samen met gerenommeerd astroloog en hypnotherapeut Paul Van Egghen organiseert Bloom de lezing 'De onmiskenbare invloed van Saturnus in Pluto in 2020'. We beleven astrologisch gezien een uitzonderlijk jaar. Zo noteren we in 2020 de conjunctie (samenstand) van de planeten Saturnus en Pluto in het conservatieve teken Steenbok. Concreet betekent dit dat de inhouden van Saturnus en Pluto hun krachten bundelen vanuit datzelfde dierenriemteken, Steenbok. Dit gegeven heeft ongetwijfeld verstrekkende gevolgen op persoonlijk, mondiaal en kosmisch vlak. De voornaamste items hebben met realiteitszin, autoriteit, soberheid en correctheid te maken. Er is op deze terreinen sprake van een ‘uitzuivering’, een ‘correctie’, die leidt naar een ‘herstel’. Dat zullen we geweten hebben. Seksueel grensoverschrijdend gedrag is zo één van die onderwerpen die aangeboord worden en waar we wereldwijd mee geconfronteerd worden. In de voordracht wordt dieper ingegaan op de concrete werkingsvelden van de betrokken planeten in Steenbok. In het tweede deel van de lezing is er ruimte voor persoonlijke vragen hieromtrent. Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Tip: indien je vooraf je geboortegegevens aan de redactie van Bloom doorgeeft, bestaat de mogelijkheid dat ook jouw horoscoop – rekening houdend met de volgorde van aanvraag – wordt belicht.

Docent: Paul Van Egghen
Inschrijven: voor 05/02/2020

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Ik vond de lezing heel boeiend en interessant (ik geef het een 5!) en zou zeker nog lezingen van Paul willen volgen in de toekomst...

⏤ Katrien Van Biervliet

Ik vond het enorm boeiend en goed uitgelegd. Omdat ik zelf heel vertrouwd ben met astrologie, was ik er direct in mee.

⏤ Nadine B.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief