Home

Overige

Mijn account

Primeur: Wakker worden in de vijfde dimensie en hoe bereik je innerlijke rust? Door Désirée Van Toor

astrologie

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Désirée Van Toor

Kostprijs

€ 35,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting

Kies aantal tickets

Lezing Désirée Van Toor: Wakker worden in 5D, hoe bereik ik innerlijke rust is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

 • professionele lesgevers en sprekers

 • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

 • open en vertrouwelijke sfeer

 • kom in contact met gelijkgezinden

 • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Lezing Désirée van Toor: Wakker worden in de vijfde dimensie & hoe bereik je innerlijke rust? Incl. astrologische voorspellingen

Met het einde van het Vissentijdperk sluiten we een belangrijke periode af, die iets meer dan tweeduizend jaar heeft geduurd. Echter betekent het aanbreken van het Watermantijdperk niet dat we verlost zijn van pijn en leed, dat we in oneindige liefde en vreugde leven zoals veel (internet)goeroes beweren. Nee, integendeel zelfs, was het maar zo makkelijk. De transitie naar de nieuwe wereld gaat gepaard met groeipijnen. We ervaren massaal onrust, verwarring en onzekerheid. Naarmate de jaren verstrijken, voelen we dat er grootse veranderingen op til zijn, zowel op mondiaal als op persoonlijk vlak.

Zoals dat altijd het geval is met de opeenvolgende cycli in de geschiedenis van de mens, was ook dit tijdperk een noodzakelijke stap in onze ontwikkeling. We dromen intenser, worden gevoeliger en ontwikkelen onze telepathische vermogens in een rap tempo. We worden om de oren geslagen met dubbele getallen en meer dan ooit verlangen we ernaar om onze zielsverwanten en tweelingzielen te ontmoeten. De wereld staat op z'n kop en dat is nog maar een understatement.

In een tijdperk van lichtwerkers en starseeds moeten we goed beseffen dat wie zijn of haar lijden onderdrukt en zichzelf ervan overtuigt in de vijfde dimensie te leven in feite in de derde dimensie voortleeft. Een erg ongemakkelijk en verwarrend gegeven voor iedereen die in zijn spirituele zoektocht de waarheid probeert te achterhalen.

In de vijfde dimensie worden we geconfronteerd met een totaal andere realiteit, maar wat is die realiteit precies? En hoe kunnen we ons daar het beste op voorbereiden in 2023?

Thema’s die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn:

 • De strijd tussen 3D en 5D
 • Hoe herken ik 5D?
 • Wat betekent karma?
 • De rol van tweelingzielen & zielsverwanten
 • Waarom zie je dubbele getallen & uitleg over de dubbele getallen?
 • Astrologische voorspellingen 2023

Extra voordelen als je deze avond fysiek bij Bloom beleeft:

 • Je ontvangt er een persoonlijke boodschap van Désirée Van Toor met betrekking tot jouw spirituele ontwikkeling bovenop
 • Gratis consumptie naar keuze
 • Je komt in contact met gelijkgestemde zielen

Deze lezing is zowel fysiek bij Bloom in Waregem te volgen, ofwel online via Zoom (zie info hieronder).

Ook online te volgen!

Online Zoom lezing

Na inschrijving ontvang je een link om de lezing live te volgen en ontvang je achteraf een video om de les nog eens te herbekijken. Deze lezing gaat online via Zoom door, in de vorm van een webinar.

De voordelen?

- Je kunt in een groep een boeiende voordracht volgen, zonder je huis te moeten verlaten
- Op het einde van de webinar word je in de mogelijkheid gesteld om vragen te stellen
- Bloom neemt voor jou de gehele lezing op, waarna je de link naar de video de volgende dag in je inbox terugvindt. Je kan de video dus op latere tijdstippen herbekijken.

Hoe gaat het in z'n werk?

- Wanneer je online een 'ticket' hebt aangekocht ben je officieel ingeschreven
- Test op voorhand je video- en audio-instellingen (je kunt je eigen beeld altijd uitschakelen indien gewenst)
- Je ontvangt 15 minuten voor aanvang van de lezing een uitnodigingslink om toegang te krijgen tot de webinar. Eens geopend klik je op 'deelnemen aan gesprek'
- Op het einde van de webinar is er tijd om vragen te stellen aan Désirée.

Selecteer bovenaan de pagina of je de fysieke of online lezing wenst te volgen.

People don't need to be saved or rescued. People need knowledge of their own power and how to access it.

Over Désirée van Toor

Lezing Foto Desiree Van Toor

Voorheen werkzaam als Projectmanager voor een semioverheidsinstelling en met een Mastertitel informatica op zak besloot Désirée van Toor haar leven een totaal andere wending te geven en haar passie, astrologie, weer op te pakken. Met haar humanitaire instelling was ze was erg begaan bij de ontwikkeling van mensen en heeft zij zich op politiek niveau ingezet voor de Stille Armoede in Nederland en heeft zij in 2003 meegewerkt aan de wet VASZALO waar ze voordrachten hield bij diverse vrouwenorganisaties w.o. De Vrouwen Alliance in Nederland.

Door haar fascinatie in de kennis van vergane culturen, kosmologie en oude religiën bracht haar research haar naar het Midden-Oosten en verdiepte Désirée zich met name in Persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling. Haar werk als astroloog werd in korte tijd een groot succes waardoor ze in 2008 de knoop doorhakte en haar carrière als fulltime professioneel praktiserend astroloog begon. Vanaf ditzelfde moment werd ze dan ook regelmatig gevraagd om lezingen en voordrachten te geven op nationaal en internationaal niveau over karma en reïncarnatie, Tweelingzielen, Zielsverwanten en Astrologie en schrijft zij o.a. Astrologische artikelen over Bewustzijnsontwikkeling en de Nieuwe tijd Aquariustijdperk).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom