Home

Overige

Mijn account

Kundalini Reiki Master - Opleiding

welzijn en coaching

Lestijden

04 maart 2023 / 10:30 - 15:30

25 maart 2023 / 10:30 - 15:30

22 april 2023 / 10:30 - 15:30

Locatie

Bloom
Gentseweg, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Jessica De Bont

Kostprijs

€ 375,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 16 plaatsen

Kies aantal tickets

Opleiding Kundalini Reiki Master 04/03/23 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

 • professionele lesgevers en sprekers

 • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

 • open en vertrouwelijke sfeer

 • kom in contact met gelijkgezinden

 • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Volg de Kundalini Reiki Master Opleiding bij Bloom in Waregem

Tijdens deze opleiding tot Kundalini Reiki Master leert docente Jessica De Bont je alles over de universele kundalini-energie en de toepassing hiervan door middel van reiki. Rei staat voor universeel en ki betekent levensenergie. De Kundalini-energie is de grootste bron van kracht, creativiteit en bewustwording, maar het is tevens een energie die bij de meesten helaas vaak onopgemerkt blijft. Tijdens deze gedetailleerde opleiding laat je jouw levensenergie weer stromen en hef je blokkades op, zodat je in staat bent jezelf én je medemensen te ondersteunen en te genezen. Reiki is immers een alternatieve geneeswijze en therapievorm. Samen met Reiki Master Jessica De Bont activeer je jouw Kundalini-energie waardoor jouw gave en talenten naar buiten zullen komen. Je helingsysteem wordt geactiveerd zodat je er later ook voor kunt kiezen om anderen healings te geven.

Reikimaster Jessica De Bont helpt je om jouw kundalini-energie weer te laten stromen om zo het zelfherstellend vermogen van je lichaam te boosten. De opleiding bestaat uit drie delen. Je doorloopt verschillende inwijdingen waarbij er steeds aandacht is voor de chakra's en de meridianen.

Kundalini Reiki 1 - 04 maart 2023
Gedurende de eerste inwijding werk je samen met Jessica De Bonte bijna alle blokkades in jouw chakra's en meridianen weg. De blokkades in de basischakra laten we even buiten beschouwing. Het hoofdenergiekanaal tussen de stuit- en kruinchakra wordt opgeschoond en voorbereid op het ontwakingsproces.

Kundalini Reiki 2 - 25 maart 2023
Op deze zaterdag ligt de focus op het verder openen van de reikikanalen. De kundalini-energie wordt geactiveerd en de hoofdenergiebaan wordt voorzichtig geopend. Hierdoor wordt je derde oog geactiveerd en geboost.

Kundalini Reiki 3 - 22 april 2023
Tijdens de laatste opleidingsdag worden de voorgaande inwijdingen krachtiger. De keelchakra, zonnevlechtchakra en de stuitchakra worden eveneens voorzichtig geopend. Bovendien ontvang je op deze dag nog zeven extra inwijdingen:

 • DIAMANT reiki
 • KRISTAL reiki
 • DNA reiki
 • GEBOORTETRAUMA reiki
 • LOCATIE reiki
 • VORIGE LEVEN reiki
 • BALANCERING reiki

Na het voltooien van deze opleiding mag je van Jessica De Bont een certificaat 'Kundalini Reiki Master' in ontvangst nemen.

Docent: Jessica De Bont
Extra info
: excl. Lunch

Reiki works on all levels - mental, emotional, spiritual and physical.

Over docent Jessica De Bont

Jessica De Bont Engelenhealing Bloom Web

Als kind kwam Jessica De Bont al op zeer jonge leeftijd in aanraking met de spirituele wereld. Ze kon engelen en overledenen zien, was hooggevoelig, kon aura’s om mensen zien en wist precies in wat voor stemming de andere persoon verkeerde. Heden begeleidt Jessica HSP'ers (of hooggevoelige mensen) en mag ze zichzelf met trots Kundalini & Gold Reiki Master noemen. Verder is Jessica een engelenepert. Als spiritueel leraar wijdt ze mensen in in de engelenenergie door middel van workshops en opleidingen.

Beoordelingen van anderen

Wat ik ervaren heb is dat alleen al bij binnenkomst de sfeer erg prettig en positief is. De gehele groep wordt als eerste volledig op zijn of haar gemak gesteld. Bij het begin van zo'n workshop zorgt Jessica ervoor dat iedereen beschikt over de benodigde documentatie en dat er van te voren een goede uitleg gegeven wordt
over wat er gaat gebeuren. Afhankelijk van het onderwerp van de workshops die ik heb meegemaalt vindt er vaak een meditatie gevolgd door een groepsinwijding plaats.

De energieën van de groepsinwijdingen zijn prettig en goed voelbaar. Hierna vindt een nabespreking plaats waarbij soms praktische handigheden besproken worden, en afhankelijk van het onderwerp kan er soms ook een praktijkoefening zijn. Ik ben altijd erg tevreden geweest over de groepssessies bij Jessica waar ik met plezier naartoe ging en vandaan kwam en altijd anderen tegenkwam die reeds soortgelijke inwijdingen hadden ervaren als die ik zelf ervaren had. Een soort thuiskomstgevoel leverde dat mij op.

⏤ René

In 2018 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Jessica op een beurs. Ik heb een lezing bijgewoond die zij gaf. Het voelde allemaal zo fijn dat ik haar op social media heb opgezocht. Zo heb ik mijn eerste engelen workshop bij haar gevolgd. Dat was zeker niet de laatste. Met hulp van Jessica en de engelen mag ik zeggen dat ik spiritueel ontwaakt bent.

In de afgelopen jaren heb ontzettend veel geleerd en wardeer het dat je zo ontzettend veel deelt. Iedere inwijding, workshop en opleiding was leerzaam. Ik kijk er altijd naar uit, want het voelt altijd als een feestje.😇

⏤ Dennisha

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom