Home

Overige

Mijn account

Introductie Astrologie voor tieners

astrologie

Lestijden

15 april 2020 / 14:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Kortrijkseweg 353, 8791 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 18,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 14 plaatsen

Kies aantal tickets

Introductie Astrologie voor tieners is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) of kennis mee en ontvang beiden 5% korting

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Verruim je intellectuele horizon op deze introductienamiddag 'Astrologie voor tieners' bij Bloom in Waregem

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Ben je geïnteresseerd in astrologie, maar weet je er eigenlijk het fijne niet over? Astrologie is 'in', zeker bij jongeren, maar de juiste informatie hierover verkrijgen is belangrijk. De memes en cartoons vertellen namelijk niet het hele verhaal. Daarom organiseert Bloom voor jongeren tussen 12 en 18 jaar in de paasvakantie 2020 een infonamiddag 'Introductie Astrologie voor tieners' waar een kader en het juiste werkingsveld van astrologie op leeftijdsmaat wordt geschetst. Tijdens deze introductiesessie kom je heel wat te weten over je eigen sterrenteken en wat deze vertelt over je persoonlijkheid. Maar ook ontdek je dat je sterrenbeeld niet het enige aspect van je astrologische identiteit is. Benieuwd? Schrijf je dan zeker in! Mits voldoende belangstelling kan er later een vervolgsessie worden ingepland. Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Docent: Paul van Egghen
Inschrijven
: voor 01/04/2020

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Ik vond de sessie heel boeiend en interessant (ik geef het een 5!) en zou zeker nog workshops van Paul willen volgen in de toekomst...

⏤ Katrien Van Biervliet

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft de materie op zijn eigen, typische manier gebracht. Ik was ervan onder de indruk, ik zou er niets aan willen veranderen!

⏤ Marleen Carrein

Ik vond het enorm boeiend en goed uitgelegd. Omdat ik zelf heel vertrouwd ben met astrologie, was ik er direct in mee.

⏤ Nadine Beeckmans

Schrijf je in op onze nieuwsbrief