Home

Overige

Mijn account

Het elemententraject: Lucht • Tweelingen & dualiteit, veelheid • 22/05 tot 21/06

astrologie

Locatie

Wordt (ook) online aangeboden

Docent

Floor Van Egghen

Kostprijs

€ 25,00

Kies aantal tickets

Floor Van Egghen - Elemententraject - Tweelingen en Lucht is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Het elemententraject: Lucht • 22/05 tot 21/06

• Tweelingen & dualiteit, veelheid •

Vierkante Teaser Elemententraject LR

Het elemententraject van Floor Van Egghen van Moonmoments - in samenwerking met Frauke van StudioFreya - neemt jou mee op ontdekkingsreis doorheen de thema's en energieën van de dierenriemtekens. De Maan is gedurende heel dit traject jouw bondgenoot, je leermeester en je spiegel (wat ze in werkelijkheid ook is). Tijdens dit astrologische traject keer je naar binnen en leer je werken met de elementen van de corresponderende thema's.

Je leert leven op het ritme van de Maan en gaat bewuster aan de slag met de thema's van de dierenriem. De gelaagdheid van ieder thema wordt uitvoerig behandeld en je ontdekt hoe deze gelaagdheid verweven is met jouw dagdagelijkse doen en denken. Dit dagboektraject is voor iedereen die bereid is een engagement naar zichzelf toe aan te gaan. Middels reflectie, creativiteit en meditaties gericht op de specifieke thema's van de dierenriem leer je werken met de energie en de elementen.

Wil je graag ontdekken wat Vuur, Aarde, Lucht en Water voor je kunnen betekenen in jouw groeiproces?

Dompel je onder in de energie van het luchtteken Tweelingen

Wat mag je maandelijks verwachten?

🌙 Super concrete achtergrondinformatie rond de astrologische tekens, de maanstanden en de elementen. Je wordt via schrijfopdrachten uitgedaagd en uitgenodigd om de specifieke thema’s in jezelf te ontdekken en in de diepere nuances ervan te duiken die voor jou specifiek van toepassing zijn.
🌙Naast het “informatieve” deel ontvang je ook enkele geïllustreerde schrijf- en kleurpagina’s die je kan gebruiken om te reflecteren over jouw ervaringen doorheen deze maancyclus, waaronder een Maanwens-blad met stevige hands-on begeleiding en rituelen rond hoe je je wens opmaakt en kan bekrachtigen.
🌙Bovenstaande elementen zullen als afdrukbare pdf-bestanden gedeeld worden met deelnemers van het traject. (Hou er rekening mee dat dit in de toekomst mogelijks ook geprinte boekjes kunnen worden.)
🌙Een mailflow die je op gepaste tijdstippen kundig navigeert tussen alle schrijf-, lees-, kleur- en meditatie-opdrachten.
🌙Begeleiding en support via je mail voor iedereen die met vragen verveeld blijft zitten.
🌙Een professioneel opgenomen audio-meditatie die aansluit bij het thema van die maand.

Komende Maand:

Met Tweelingen duiken we in de wereld van dualiteit, van polariteit, van veelheid. Tweelingen is de ontdekkingsreiziger van de dierenriem. Hij danst en speelt met alles wat op zijn weg komt. Tweelingen streeft naar eenheid, maar is wat (v)luchtig in zijn benadering.

Hoe ga jij om met veelheid, met polariteiten?
Wat betekent Lucht voor jou?
Wat betekenen speelsheid en nieuwsgierigheid voor jou?

Enkele FAQ's!

🌙Kan je alleen maar instappen in het traject dat past bij jouw persoonlijke astrologische dierenriemteken?
Nee, het traject is voor iedereen. Astrologisch gezien worden we weliswaar geboren onder een specifiek teken, maar in principe zijn alle dierenriemtekens in onze blauwdruk aanwezig. Het Elemententraject neemt je mee op een ontdekkingstocht door jouw blauwdruk.
🌙Moet je technisch aangelegd zijn voor het tekenen en kleuren in dit creatieve (dagboek)traject?
Nee, het is jouw persoonlijke proces. Niemand ziet het, niemand leest het, tenzij jij het zelf wil delen met iemand. Ga dus maar helemaal los! Ontdek je creativiteit, begin opnieuw als je niet tevreden bent en gun jezelf wat ruimte om iets nieuws te proberen.
🌙Hoeveel tijd moet ik er elke dag voor vrijmaken?
Dat heb je zelf een beetje in de hand, maar een half uurtje per dag is wel aangewezen. In dat half uurtje ga je lezen en/of schrijven, kleuren of mediteren. Je krijgt superkrachtige, concrete aanwijzingen en full-on mailsupport.

Praktisch:

  • Je kan inschrijven per maand.
  • Voor de volgende cyclus betekent dat aanmelden vóór 22 mei.
  • Prijs per maand bedraagt 25 euro.
  • Wil je graag een volledig jaar volgen, dan kan dat aan verminderde prijs van 250 euro.

Over Floor van Egghen

Floor Van Egghen contributor Bloom web

Floor van Egghen is de bezielster van Moonmoments. Moonmoments ontstond vanuit haar persoonlijke verlangen om anderen te inspireren en aan te moedigen om vanuit een diepere verbinding met en een beter aanvoelen van zichzelf in hun persoonlijke & unieke kracht te gaan staan. Mandalatekenen en -kleuren, mantrazingen, en het werken met de Maan en de bijhorende astrologische thema’s, lopen als een rode draad doorheen het aanbod van Moonmoments. Floor is geen astrologe; ze gebruikt de astrologische thema’s om vanuit meer bewustzijn een innerlijk groeiproces te ondersteunen. Bij haar thuis organiseert Floor maandelijks het Nieuwemaantekenen en de Vollemaankring. Maar je kan ook bij haar terecht voor individuele sessies. Onder haar begeleiding als gecertificeerd Analytisch Tekentherapeut leer je de kracht van het tekenen en kleuren ontdekken, en duik je in die boeiende en symbolische wereld van beeldtaal. Floor gelooft in de kracht van “vertragen”. Vertragen door kleuren, door tekenen… Je zakt van je hoofd in je lijf en in het nu-moment. Een andere vorm van meditatie die voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom