Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Cursus: Tips en tools voor meer energie & vitaliteit

welzijn en coaching

Lestijden

08 februari 2022 / 19:30 - 21:30

15 februari 2022 / 19:30 - 21:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Joke Deraedt

Kostprijs

€ 50,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 13 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus: Tips en tools voor meer energie en vitaliteit is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Cursus: Tips en tools voor meer energie & vitaliteit

Vermoeid? Futloos? Wil je graag je energie behouden en jezelf ondersteunen op een natuurlijke manier? Dwalende gedachten kunnen je het gevoel geven dat je jezelf verliest. Met deze cursus leer je alle trucs om je gedachtenkracht te richten op wat je écht wil. Versterk je innerlijke geneeskracht en schenk jezelf meer gezondheid, meer energie. Kortom, zin om je vitaliteit een boost te geven en de kwaliteit van je leven te verbeteren? Je eigen inbreng is groter dan je denkt! Ontdek wat je zelf kan doen en volg deze workshop van Joke Deraedt bij Bloom.

Goed nieuws! Op 8 en 15 februari 2022 is er een snelcursus ‘Tips en tools voor meer energie, meer vitaliteit’. Deze lezing is er voor iedereen die op zoek is naar een gezond, vreugdevol en energiek leven. Tijdens deze cursus staan we stil bij wie jij bent als geniaal en scheppend wezen en benadrukken we wat heilzaam is voor jou. We behandelen verschillende domeinen zoals je lichaam, je emoties en je ziel. Er worden tips en tools aangereikt om van disharmonie tot harmonie te komen. Advies op het vlak van gezonde voeding, positieve gedachten, gezonde relaties enz. Alles komt aan bod. De aanbevelingen zijn voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Er is geen voorkennis vereist. Deze praktische en informatieve cursus bestaat uit twee avonden met veel voorbeelden en concrete informatie die je klaarstomen om overtuigd en enthousiast je eigen leven een positieve wending te geven.

Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Over Joke Deraedt

Joke

Docente Joke Deraedt heeft van kindsbeen af een oeverloze passie voor natuurgeneeskunde en spirituele groei. Ze is gefascineerd door de kracht van het zelfgenezend vermogen en gelooft in genezing van binnen uit. Jarenlang verdiepte zij zich in deze materie en volgde talrijke opleidingen en workshops. Haar zoektocht is een passie geworden die zij met plezier deelt. Als ingenieur werkte zij vele jaren in de sector van de voedingssupplementen en de fytotherapie en deed er ervaring op zowel op het vlak van kwaliteit als productie. Tegenwoordig is zij actief in een homeopathisch bedrijf waar zij meewerkt aan de registratie van homeopathische geneesmiddelen. Als naturopaat en herborist gaf zij eerder voordrachten in de plaatselijke natuurwinkel. Sinds kort is zij gestart met een eigen praktijk waar ze mensen coacht en begeleidt op hun zoektocht naar een gelukkig en vreugdevol leven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom