Home

Overige

Mijn account

Cursus Pendelen - Start 7 maart 2023 - Theorie + praktijk

spiritualiteit

Lestijden

07 maart 2023 / 19:30 - 21:30

14 maart 2023 / 19:30 - 21:30

21 maart 2023 / 19:30 - 21:30

28 maart 2023 / 19:30 - 21:30

18 april 2023 / 19:30 - 21:30

25 april 2023 / 19:30 - 21:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 140,00

nog 18 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus Pendelen - 07 maart 2023 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Uniek! Leer pendelen bij Bloom in Waregem onder begeleiding van Paul Van Egghen

Van oudsher is pendelen een wijdverspreide methode om diep in jezelf te kijken. Het pendelen stelt je in staat om antwoorden te trachten te vinden op tal van prangende levensvragen. Pendelen is een laagdrempelige, leuke en directe manier om zowel de kosmische energieën als je innerlijke bron van wijsheid aan te wenden om zo duidelijke antwoorden te vergaren.

Iedereen kan pendelen, maar alleen op voorwaarde dat je volledig vertrouwt op je eigen intuïtie. Tijdens deze interactieve cursus pendelen van docent Paul Van Egghen leer je tijdens de eerste lesdagen wat pendelen voor jou kan betekenen, hoe je kan bepalen welke pendel het best bij jou past en hoe je pendelsignalen kan herkennen. Een belangrijk onderdeel van leren werken met een pendel is je pendel juist kunnen afstemmen en correcte, gesloten vragen formuleren. Tijdens deze cursus leer je het allemaal! Paul Van Egghen laat je zelfs zien hoe je zelf enkele eenvoudige pendels kan maken. De laatste twee lesdagen uit deze module staan volledig in het teken van praktijkoefeningen. Met je medestudenten pas je de theorie toe in de praktijk en leer je vertrouwen op je onderbuikgevoel tijdens het gebruik van een pendel.

Extra

Deze Cursus Pendelen, bestaande uit zes lesdagen, omvat ook het boek 'Pendelen, een cursus van Paul Van Den Ouweland' en een pendel naar keuze voor €140,-

Docent: Paul van Egghen
Extra info
: na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Without questions, there is no learning.

W. Edwards Deming

Over Paul Van Egghen

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Paul Van Egghen, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Positieve sfeer, Paul is een aangename lesgever, er werd veel achtergrondinformatie gegeven.

⏤ Mireille

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan. Ik was ervan onder de indruk, Voor mij hoef er niets aan te verbeteren. Ik geef er 5 punten aan.

⏤ Marleen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom