Home

Overige

Mijn account

Cursus Numerologie via de Tarot

spiritualiteit

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Emmely Lanssens

Kostprijs

€ 89,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 3 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus numerologie o.b.v. de Tarot is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Maak kennis met de kracht van numerologie tijdens de Cursus Numerologie via de Tarot bij Bloom in Waregem

Deze cursus ‘Numerologie op basis van de Tarot’ laat je kennismaken met de getallen volgens de Grote Arcana van de Tarot. Van zodra je de betekenis van cijfers onder de knie hebt, kan je aan de hand van je eigen geboortedatum of die van iemand anders heel wat karaktereigenschappen ontwaren. Tijdens deze cursus wordt naast het ontleden van de betekenis van de getallen ook ingezoomd op cyclus- en jaargetallen. Deze kennis stelt je in staat om in een mum van tijd te achterhalen in welke fase van je leven je je bevindt en welke thema’s in het heden en in de toekomst belangrijk worden. Dankzij deze cursus leer je de energie rond cijfers bevatten, ook in je dagelijkse leven. Wat schuilt er achter je huisnummer, je geboortedag, je huwelijksdatum,…? Docent Emmely Lanssens helpt je op weg.

Docent: Emmely Lanssens

Over Emmely Lanssens

Emmely Lanssens Bloom Web

Emmely Lanssens (35 jaar) is het gezicht achter Soul Sensing, wat staat voor het teruggaan naar je eigen essentie, naar je eigen ziel en kracht. Als mama van drie kids in combinatie met een drukke baan, was Emmely zelf op zoek naar haar eigen bron van energie. We geven zoveel met zoveel liefde dat we effectief vergeten aan onszelf te geven. Astrologie en kaartlezen hebben Emmely altijd uitermate geboeid en daar is zij zich verder gaan in verdiepen.

Astrologie en kaartleggen zijn voor haar niet alleen een passie geworden, maar een levenswijze. Dit pad leidde Emmely verder tot de prachtige wereld van de geuren, kleuren, kruiden, planten en alles wat de natuur te bieden heeft. Docent Emmely voelt dagelijks wat dit alles met haarzelf doet en ze vindt het ronduit fantastisch dat ze met haar kennis ook andere mensen kan inspireren en verder op weg helpen. Het is dan ook ontzettend fascinerend om te mogen aanschouwen hoe iemand volledig in zijn eigen kracht komt te staan en zijn essentie terugvindt! Dat is waarvoor Emmely het doet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom