Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Lessenreeks • Cursus kaartleggen met de Tarot

kaartleggen

Lestijden

02 maart 2024 / 10:00 - 16:00

16 maart 2024 / 10:00 - 16:00

30 maart 2024 / 10:00 - 16:00

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Emmely Lanssens

Kostprijs

€ 99,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 5 plaatsen

Kies aantal tickets

Lessenreeks Tarot - Emmely Lanssens - voorjaar 2024 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Cursus kaartleggen met de Tarot • Start 2 maart 2024 • Bloom Waregem

Deze 'Cursus Tarot' bij Bloom in Waregem - onder begeleiding van ervaren kaartlegster Emmely Lanssens - neemt je mee in de diepere lagen van de betekenis van de tarotkaarten én hun symboliek. Bovendien leert Emmely Lanssens je tijdens deze cursus tarot hoe je de kaarten dient te leggen en te interpreteren. Na deze Cursus Tarot gevolgd te hebben, waan je je een echte kaartlegger. Niet alleen kun je jezelf een diepgravende kaartlegging geven, maar je kunt tevens familie en vrienden inzicht bieden in hun brandende levensvragen. Deze interactieve en boeiende tarot cursus bestaat uit drie delen:

➡️ Numerologie o.b.v. de Tarot (zaterdag 02 maart 2024)
➡️ Tarotkaarten leggen - theorie (zaterdag 16 maart 2024)
➡️ Tarotkaarten leggen - praktijk (zaterdag 30 maart 2024)

Tarot doesn`t predict the future. Tarot facilitates it.

Philippe St Genoux

1️⃣ Workshop Numerologie o.b.v. de Tarot

📅 Zaterdag 2 maart 2024

Deze workshopNumerologie op basis van de Tarot’ laat je kennismaken met de getallen volgens de Grote Arcana van de Tarot. Van zodra je de betekenis van cijfers onder de knie hebt, kan je aan de hand van je eigen geboortedatum of die van iemand anders heel wat karaktereigenschappen ontwaren. Tijdens deze cursus wordt naast het ontleden van de betekenis van de getallen ook ingezoomd op cyclus- en jaargetallen. Deze kennis stelt je in staat om in een mum van tijd te achterhalen in welke fase van je leven je je bevindt en welke thema’s in het heden en in de toekomst belangrijk worden. Dankzij deze cursus leer je de energie rond cijfers bevatten, ook in je dagelijkse leven. Wat schuilt er achter je huisnummer, je geboortedag, je huwelijksdatum,…? Docent Emmely Lanssens helpt je op weg.
Opgelet: de volledige dag werken we actief met de kaarten, dus breng zeker je tarotdeck mee.

2️⃣ Workshop Tarotkaarten leggen - Theorie

📅 Zaterdag 16 maart 2024

De theoretische benadering van deze cursus 'Tarotkaarten leggen' neemt je mee in de diepere lagen van de betekenis van de tarotkaarten én hun symboliek. Na deze cursus gevolgd te hebben, kennen de Grote Arcana en de Kleine Arcana geen geheimen meer voor jou. Tijdens deze workshop van docent Emmely Lanssens focus je je op alle 78 kaarten in de Rider Waite Tarot. Je bestudeert de symboliek van elke kaart, de nummering en de elementen en leert de kaarten intuïtief te volgen en te interpreteren, zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan gaan en jouw kaartleggingen extra accuraat zullen zijn.
Opgelet
: de volledige dag werken we actief met de kaarten, dus breng zeker je tarotdeck mee.

3️⃣ Workshop Tarotkaarten leggen - praktijk

📅 Zaterdag 30 maart 2024

Tijdens deze praktijkgerichte workshop 'Tarot Kaartleggen' leer je diverse kaartlegtechnieken aan en ontdek je tal van kaartleggingen. Tijdens deze tarotworkshop oefen je vooral op driekaartenleggingen en op het Keltisch Kruis. Perfect om inzichten te verkrijgen in verschillende levensdomeinen zoals liefde, carrière of gezondheid. Tijdens een legging focus je je op alle 78 kaarten in de Rider Waite Tarot. Je bestudeert de symboliek van elke kaart, de nummering en de elementen en leert de kaarten intuïtief te volgen en te interpreteren.

Nadat je kennis hebt gemaakt met de diverse tarot 'spreads' mag je een toekomstlegging voor jezelf of een medestudent doen. Tarotkaarten leggen gaat vooral over het doen en durven. Vandaar dat er tijdens deze workshop ook aandacht besteedt wordt aan het creëren van een veilige omgeving. Want niet alleen een volledig begrip van de Tarotkaarten is een must om een goede reading te geven. Ook de ruimte, de sfeer en jouw verbinding met de Tarot is van belang.
Opgelet:
de volledige dag werken we actief met de kaarten, dus breng zeker je tarotdeck mee.

👋 Extra informatie

  • Iedere workshop kan afzonderlijk geboekt worden (zie ticketing bovenaan)
  • Volg je de volledige lessenreeks dan geniet je van €18 korting (zie ticketing bovenaan)
  • Na afloop ontvang je elke workshop krijg je een certificaat van deelname
  • Lunch en drankjes niet inbegrepen (koude en warme dranken ter beschikking bij Bloom)
  • De Tarot kaarten zijn hier verkrijgbaar

Over docente Emmely Lanssens

Emmely Lanssens Bloom Web

Emmely Lanssens (36 jaar) is het gezicht achter Soul Sensing, wat staat voor het teruggaan naar je eigen essentie, naar je eigen ziel en kracht. Als mama van drie kids in combinatie met een drukke baan, was Emmely zelf op zoek naar haar eigen bron van energie. We geven zoveel met zoveel liefde dat we effectief vergeten aan onszelf te geven. Astrologie en kaartlezen hebben Emmely altijd uitermate geboeid en daar is zij zich verder gaan in verdiepen.

Astrologie
en kaartleggen zijn voor haar niet alleen een passie geworden, maar een levenswijze. Dit pad leidde Emmely verder tot de prachtige wereld van de geuren, kleuren, kruiden, planten en alles wat de natuur te bieden heeft. Docent Emmely voelt dagelijks wat dit alles met haarzelf doet en ze vindt het ronduit fantastisch dat ze met haar kennis ook andere mensen kan inspireren en verder op weg helpen. Het is dan ook ontzettend fascinerend om te mogen aanschouwen hoe iemand volledig in zijn eigen kracht komt te staan en zijn essentie terugvindt! Dat is waarvoor Emmely het doet.

Check ook de Workshopreeks Astrologie - De transits van de trage planeten in je geboortehoroscoop' onder begeleiding van Emmely Lanssens.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom