Home

Overige

Mijn account

Cursus Kaartleggen op Grootmoeders Wijze - Start 15 september 2022

kaartleggen

Locatie

Bloom
Gentseweg , 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Ingrid Terryn

Kostprijs

€ 120,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 4 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus Kaartleggen op grootmoeders wijze 15 september 2022 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

De symboliek van de gewone speelkaarten ontsluierd tijdens deze Cursus Kaartleggen op Grootmoeders Wijze

Na het succes van de cursussen 'Werken met de Lenormandkaarten' en 'Werken met de Zigeunerkaarten' biedt docente Ingrid Terryn een nieuwe uitdaging: het werken met de gewone speelkaarten tijdens deze Cursus Kaartleggen op Grootmoeders Wijze bij Bloom in Waregem! Door met de gewone speelkaarten te leren kaartleggen 'naar analogie van ons grootmoeder' betreed je een verrijkend levensgebied en ontdek je dat de symboliek van de kaarten inzichtelijk, leidend is én beschermend en voorspellend werkt. Geen voorkennis vereist!

Docent:
Ingrid Terryn
Extra info:
na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Over Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Ze schreef reeds tal van boeken om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze bijzondere vormen van toekomstvoorspelling. Ook heeft Ingrid een jarenlange reputatie als lesgeefster. Tijdens haar lessen adviseert en begeleidt ze zowel beginners als gevorderden bij het ontwikkelen van hun talenten om zo allemaal te evolueren tot begaafde kaartleggers/kaartlegsters.

Beoordelingen van anderen

Met heel veel flair en enthousiasme geeft Ingrid de lessen. Heel veel nieuws komt op ons af gelijk een stormloop maar we krijgen ook voldoende de kans om tijdig vragen te stellen en ondersteund te worden tijdens het maken van de oefeningen. Haar uitleg is heel duidelijk en gestructureerd. Ze kent haar vak als geen ander!

De lessen vliegen echter zo snel voorbij dat we zelfs vergeten een pauze in te lassen. Iedereen wordt zo hard meegezogen in de les dat we nog liever verder doen dan de les abrupt te moeten stoppen voor een pauze. Voor je het weet is ze helaas weeral voorbij en kijken we ongelooflijk hard uit naar het vervolg. Ook heel leuk dat we thuis oefeningen mogen maken die we verbeterd terug meekrijgen. Dit geeft een beeld van hoe goed we al mee zijn met de lessen en waar nog werk is.

⏤ Françoise

Heel goed, Ik vind het heel aangenaam en leerrijk gebracht. Klaar en duidelijk, maar ook sympathiek. Heel interessant. Tof groepje. Ben geïnteresseerd ook in andere lessenreeksen van Ingrid.

⏤ An

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom