Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Cursus Kaartleggen met Lenormand voor Gevorderden (vervolgcursus)

kaartleggen

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Ingrid Terryn

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Wil jij je nog meer verdiepen in de kunst van het kaartleggen met de Lenormandkaarten? Dan is deze vervolgcursus 'Lenormand voor gevorderden' bij Bloom in Waregem zeker iets voor jou!

Al een tijdje actief bezig met de Lenormand kaarten? Nood aan een nieuwe uitdaging? Laat je dan bekoren door de gloednieuwe vervolgcursus ‘Kaartleggen met Lenormand voor Gevorderden’, aangeboden door Bloom! In deze lessen wordt er gretig gebruik gebruik gemaakt van de invloeden van de numerologie, impact van de astrologie en wordt er dieper ingegaan op ziektebeelden, medaillons en verscheidene duidingsmethodes. Tijdens de cursus ‘Lenormand voor gevorderden’ in Waregem verschaft docent van dienst, Ingrid Terryn, je heel veel nieuwe legmethodes! Een must voor elke gedreven liefhebber van het échte werk. Heb je reeds kennis van de betekenissen van de Lenormandkaarten? Dan vormt de cursus 'Mlle Lenormand voor gevorderden' een logisch vervolg. inclusief oefeningen en diverse kaartlegmethodes. Enige voorkennis van de Lenormandkaarten is dus vereist. Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Docent: Ingrid Terryn
Extra info:
na afloop ontvang je een certificaat van deelname
Inschrijven:
voor 25/08/2021

Over Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Ze schreef reeds tal van boeken om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze bijzondere vormen van toekomstvoorspelling. Ook heeft Ingrid een jarenlange reputatie als lesgeefster. Tijdens haar lessen adviseert en begeleidt ze zowel beginners als gevorderden bij het ontwikkelen van hun talenten om zo allemaal te evolueren tot begaafde kaartleggers/kaartlegsters.

Beoordelingen van anderen

Chapeau voor Ingrid! Heel intens voor haar, om zo'n uitgebreide cursus te geven. Heel waardevol!

⏤ Dominique Faveere

Ik vind het heel aangenaam en leerrijk gebracht. Klaar en duidelijk, maar ook sympathiek. Heel interessant. Tof groepje. Ben geïnteresseerd ook in andere lessenreeksen van Ingrid.

⏤ An Decaluwé

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom