Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Cursus Kaartleggen met de Aimée Zwitser symboolkaarten

kaartleggen

Lestijden

29 februari 2024 / 14:00 - 16:30

07 maart 2024 / 14:00 - 16:30

14 maart 2024 / 14:00 - 16:30

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Ingrid Terryn

Kostprijs

€ 120,00

Neem een vriend(in) mee en ontvang 5% korting
nog 2 plaatsen

Kies aantal tickets

Cursus Kaartleggen met de Aimée Zwitser symboolkaarten is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Bijzondere kans: leer zelf kaartleggen met de bekende Symboolkaarten van Aimée Zwitser tijdens deze cursus bij Bloom in Waregem

Krijg inzicht in de bovennatuurlijke en mystieke kennis die schuilt achter de symbolen

Deze cursus bij Bloom in Waregem is gebaseerd op het werk van Aimée Zwitser, de ontwerpster van de wereldvermaarde 'Symboolkaarten', een spel dat 72 kaarten met verschillende symbolen bevat. De symbolen die zij gebruikt, zijn ontstaan uit tekens die zij als achtjarig meisje ontving van een goeroe. De combinatie van deze symbolen schetst een beeld dat het antwoord kan zijn op een vraag over een situatie, een probleem of gebeurtenis uit het verleden, heden of de toekomst, iets wat uitvoerig aan bod komt tijdens deze lessen. De kaarten bieden ieder de mogelijkheid dieper inzicht te krijgen in de eigen situatie. Een gecompliceerd deck, maar wel eentje waar iedereen na het kennen van de basisprincipes mee aan de slag kan!

Docente van dienst, de immer gedreven én ervaren kaartlegster Ingrid Terryn, is dé geknipte persoon om beginners en gevorderden een weg te wijzen in het kaartleggen met de Aimée Zwitser kaarten. Tijdens deze Cursus Kaartleggen met Symboolkaarten legt ze de betekenis van de verschillende kaarten en symbolen uit, en leert ze iedereen hoe die kaarten moeten geïnterpreteerd worden in de verschillende legpatronen. Een primeur! Bestel nu je ticket en reserveer je plaats!

Docent: Ingrid Terryn
Extra info:
na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Het deck 'Aimée Zwitser Symboolkaarten' is hier verkrijgbaar in de webshop van Bloom.

Over Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring in het kaartleggen en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Ze schreef reeds tal van boeken om geïnteresseerden te laten kennismaken met deze bijzondere vormen van toekomstvoorspelling. Ook heeft Ingrid een jarenlange reputatie als lesgeefster. Tijdens haar lessen adviseert en begeleidt ze zowel beginners als gevorderden bij het ontwikkelen van hun talenten om zo allemaal te evolueren tot begaafde kaartleggers/kaartlegsters.

Beoordelingen van anderen

De lessen 5 op 5 ... en de sfeer was tof en gezellig …

⏤ Carine Quidousse

Hartelijk dank voor jullie super organisatie en al wat jullie doen...

⏤ Jan Weyts

Momenteel volg ik de cursus kaartlezen Lenormand bij Ingrid Terryn. Met heel veel flair en enthousiasme geeft Ingrid de lessen. Heel veel nieuws komt op ons af gelijk een stormloop maar we krijgen ook voldoende de kans om tijdig vragen te stellen en ondersteund te worden tijdens het maken van de oefeningen.

Haar uitleg is heel duidelijk en gestructureerd. Ze kent haar vak als geen ander!De lessen vliegen echter zo snel voorbij dat we zelfs vergeten een pauze in te lassen.

Iedereen wordt zo hard meegezogen in de les dat we nog liever verder doen dan de les abrupt te moeten stoppen voor een pauze. Voor je het weet is ze helaas weeral voorbij en kijken we ongelooflijk hard uit naar het vervolg.Ook heel leuk dat we thuis oefeningen mogen maken die we verbeterd terug meekrijgen. Dit geeft een beeld van hoe goed we al mee zijn met de lessen en waar nog werk is.

⏤ Françoise Devreese

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom