Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Cursus Kaartleggen met de Lenormandkaarten volgens de methode van ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ - Beginners

kaartleggen

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Stefan Devillé (in samenwerking met Fabio Vinago)

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Geef je op voor de cursus 'Kaartleggen met de Lenormandkaarten' bij Bloom in Waregem!

Wil jij de Lenormandkaarten in al haar aspecten leren kennen en de interpretatie van de kaarten op een unieke en veelzijdige manier leren kennen? Dan mag je de cursus Kaartleggen met de Lenormandkaarten volgens de methode van ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek in Waregem gewoonweg niet missen.

Aan de hand van het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ schetst auteur Fabio Vinago een duidelijk beeld van alle 36 Lenormandkaarten en hoe je deze kunt onderverdelen in maar liefst 10 levensthema’s. Hij reikt jou alle tools aan om de kunst van het kaartleggen als een pro te beheersen.

Docent Stefan Devillé (de partner van Fabio) leert je alle kneepjes van het vak, opdat ook jij de technieken van het kaartleggen tot een ware kunst kan verheffen. Daarnaast zal hij elke kaart per levensthema duiden, welke verband houden met liefde, relaties, werkgerelateerde items, financiën, toekomst en advies. Er wordt veel aandacht besteed aan de betekenis van de tekeningen op de kaart, de medaillons (harten, klaveren, ruiten en schoppen), de overige persoonskaarten (de Heren, de Dames en de Boeren). Tenslotte laat hij jou kennis maken met het Lenormand waarzegdoek en hoe je de kaarten op ‘een nog diepgaandere’ wijze kan interpreteren.

Tijdens deze lessenreeks (die over 4 sessies van 3 uren loopt) zullen de volgende legpatronen aangeleerd worden:

  • Methode met 9 kaarten
  • Relatiemethode 1 & 2
  • Obstakelmethode met 36 kaarten
  • Grand Tabelau met 36 kaarten
  • Kaartleggen met het Lenormand waarzegdoek

Kaartleggen volgens de methode van het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ is uniek. Zo zal je ook kennis maken met de omgekeerde betekenissen en de sleutelwoorden die worden toegekend aan de gewone speelkaarten. Deze cursus is compleet, veelzijdig en de perfecte aanvulling voor zowel de beginnende als de gevorderde kaartlegger. Met deze cursusreeks doe je gegrandeerd nieuwe kennis op die je elders niet vindt.

Docent: Stefan Devillé (i.s.w. Fabio Vinago)
Extra info
: na afloop ontvang je een certificaat van deelname
Inschrijven: voor 10/10/2020
Inbegrepen: Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek t.w.v. €19,95
Niet inbegrepen
: Het Lenormand Waarzegdoek kan je (later) apart aanschaffen via onze webshop.

Over de auteur Fabio Vinago

Fabio Vinago contributor Bloom web

Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Zijn jarenlange ervaring met de Lenormandkaarten stelde hem in staat om dit compleet Lenormand Orakel Handboek te schrijven. Het was zijn doel om dit werk toegankelijk te maken voor beginnende én gevorderde kaartleggers. 'Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek' schetst voor eenieder in een mum van tijd een ondubbelzinnig beeld. Het boek is de perfecte leidraad opdat ook jij het kaartleggen met de Lenormandkaarten zou leren beheersen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom