Home

Overige

Mijn account

Bloom 4 is uit! Incl. thema 'healing'.
Bestel 'm hier

Online webinar Paul Van Egghen: een astrologisch vooruitzicht voor het tweede kwartaal van 2022

astrologie

Locatie

Bloom
Gentseweg 160, 8792 Waregem
Routebeschrijving

Docent

Paul Van Egghen

Kostprijs

€ 14,00

Kies aantal tickets

Lezing Paul Van Egghen: astrologisch vooruitzicht voor het komende kwartaal - Online lezing is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Waarom een cursus/workshop via Bloom? Wel daarom:

  • professionele lesgevers en sprekers

  • ruim en uniek kwalitatief aanbod aan opleidingen

  • open en vertrouwelijke sfeer

  • kom in contact met gelijkgezinden

  • neem een vriend(in) mee en ontvang beiden 5% korting

Online webinar Paul Van Egghen: een astrologisch vooruitzicht voor het tweede kwartaal van 2022

Vanuit een astrologisch perspectief mogen we zeker concluderen dat 2022 een jaar van contradictie is. Nog erger zelfs dan de voorgaande jaren. We worden geconfronteerd met versoepelingen gevolgd door verstrengingen gevolgd door versoepelingen. Als tegenreactie ontstaat een ware spirituele drive onder de bevolking. We merken dan ook een slepend conflict op rond autoriteit, vrijheid en autonomie waarbij verwarring en onzekerheid de boventoon lijkt te voeren.

Nog altijd bevinden we ons in een crisis. Al lijkt het erop dat de ene crisis, de coronapandemie, vervangen werd door de andere crisis, de Russische inval in Oekraïne. Astrologie spiegelt op een openbarende wijze de aardse gebeurtenissen. Het is een tool om voorbij de tijd te kijken en impulsen en tendensen te ontwaren vanuit een breder perspectief en zelfs vanuit een hogere dimensie. We werpen in deze lezing een blik op de spirituele bron- en zielsverbonden realiteit. Pluto, heerser van de onderwereld, speelde bijvoorbeeld een niet te onderschatten rol in de coronapandemie. Tevens heeft de planeet een sleutelpositie in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. In beide situaties gaat het over macht en manipulatie, een van de tendensen die we kunnen ontwaren uit de astrologische ritmes.

Deze online webinar behandelt de astrologische tendensen voor de periode van april tot en met juli 2022. We leren tendensen te herkennen om zo voorbereid te zijn op toekomstige gebeurtenissen. Astrologische posities en combinaties geven aan hoe we mondiale leerprocessen via ons bewustzijn en ons eigen 'zijn' kunnen aanpakken. Kortom: een informatieve lezing doorweven van praktische elementen.

Toch liever aanwezig? Schrijf je hier in voor de fysieke lezing.

Extra info: voor deze lezing is geen voorkennis vereist.

Fix your course on a star and you'll navigate any storm

Leonardo Da Vinci

Online Zoom lezing

Na inschrijving ontvang je een link om de lezing live te volgen en ontvang je achteraf een video om de les nog eens te herbekijken. Deze lezing gaat online via Zoom door, in de vorm van een webinar.

De voordelen?

- Je kunt in een groep een boeiende voordracht volgen, zonder je huis te moeten verlaten
- Op het einde van de webinar word je in de mogelijkheid gesteld om vragen te stellen
- Bloom neemt voor jou de gehele lezing op, waarna je de link naar de video de volgende dag in je inbox terugvindt. Je kan de video dus op latere tijdstippen herbekijken.

Hoe gaat het in z'n werk?

- Wanneer je online een 'ticket' hebt aangekocht ben je officieel ingeschreven
- Test op voorhand je video- en audio-instellingen (je kunt je eigen beeld altijd uitschakelen indien gewenst)
- Je ontvangt 15 minuten voor aanvang van de lezing een uitnodigingslink om toegang te krijgen tot de webinar. Eens geopend klik je op 'deelnemen aan gesprek'
- Op het einde van de webinar is er tijd om vragen te stellen aan Paul

Over Paul van Egghen

Paul Van Egghen

Paul Van Egghen, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Beoordelingen van anderen

Het was een heel leuke ervaring, Paul heeft het op zijn eigen manier gedaan.

Ik was ervan onder de indruk. Ik geef er 5 punten aan .

Vriendelijke groeten

⏤ Marleen

Ik vond de workshop heel boeiend en interessant (ik geef het een 5!) en zou zeker nog workshops willen volgen in de toekomst...Nog een fijn weekend en doe zo verder! Jullie doen het fantastisch goed,

Groetjes

⏤ Katrien

Ik vond het super interessant met veel diepgaande inzichten. Heel erg gegrond! Paul Van Egghen is een boeiende, overtuigende docent met kennis van zaken. Ook leuk om mee samen te werken trouwens. Ik heb niet direct iets op te merken ter verbetering. Van mij krijgt hij een dikke 5!!!

⏤ Lieve

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom