Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Summer Bloom Fest 2022 • Tempel Programma zat. 6 & zon. 7 augustus 2022

In de Tempel kan je als bezoeker van het Summer Bloom Fest boeiende lezingen bijwonen door coaches van diverse strekking. Zo komen thema’s als Astrologie, Opvoeden vanuit verlichting, Tweelingzielen, etc. uitgebreid aan bod.

Summer Bloom Fest 2022 banner Tempel

Tempel Programma 6 & 7 augustus 2022

Zaterdag 6 augustus, van 13.30 tot 22 uur

14.00 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
14.45 uur: Handlezen, Willem De Baets
15.45 uur: De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers
16.30 uur: Herinnering van de christus: voordracht met zegening, Johan Morel
17.15 uur: Astrologiteit en spiritualogie in connectie, Paul Van Egghen
18:00 uur: Opvoeden vanuit verlichting, Magdalena van Pure Child
19.00 uur: QHHTsessie - Groepshypnosesessie, Leen De Schoesitter
20.00 uur: Kom dichter bij jezelf via opstellingen, Nancy De Laet

Zondag 7 augustus, van 10 tot 18 uur

11.00 uur: De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers
11.45 uur: Handlezen, Willem De Baets
12.30 uur: Ontdek je eigen paranormale gaven, Shaman Mother Mother (supplement €10 p.p.)
13.30 uur: Leven met de Maan, Glenys Pille
14.30 uur: Boekvoorstelling 'Homo Sanitariens in de Perversitijd' door Hilde Van Liefferinge
15.30 uur: Lief zijn voor jezelf, Ellen AM Hartl
16.30 uur: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor

Summer Bloom Fest 2022 Holistisch genezen

Zaterdag 6 augustus om 14 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of driekwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken.

Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme tijdens het Summer Bloom Fest 2022 in Deinze.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Handlezen

Handlezen, Willem De Baets

Zaterdag 6 augustus om 14.45 uur en zondag 7 augustus om 11.45.

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op het Summer Bloom Fest 2022 in Deinze.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Jolanda Schepers

De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers

Zaterdag 6 augustus om 15.45 uur en zondag 7 augustus om 11 uur

Wil je ook vanuit een ander kader naar jouw leven kijken? Jolanda Schepers neemt je in haar verhaal graag mee op reis om via nieuwe invalshoeken naar het leven te kijken. Met haar enthousiasme en inspirerende persoonlijkheid voert Jolanda jou mee op haar pad. Je gaat op bezoek bij inheemse stammen en volkeren. Via hun wijsheden en levenservaring wordt een nieuw licht geworpen op het leven hier. Met al heel wat omzwervingen over de wereld op haar naam en 15 jaar ervaring als therapeut in de GGZ is één ding zeker: dit wordt een verdiepende en inzichtgevende ervaring. Ga je mee op reis?

Over Jolanda Schepers

Jolanda Schepers trekt als reizende psycholoog over de hele wereld op zoek naar wat mensen beweegt in het leven. Vol verwondering gaat ze op avontuur, dompelt ze zich onder in andere culturen, verbindt ze zich met de oerkracht van de natuur en verzamelt ze verhalen van mensen die ze op haar pad tegenkomt. Tijdens haar reizen sliep ze bij de nomaden in Tibet, werd ze uitgenodigd op de thee bij de Lama, trok ze met de Bosjesmannen in Namibië door de bush en ging ze op survivalcursus tussen de Afrikaanse Big Five.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Johan Morel

Zaterdag 6 augustus om 16.30 uur: Herinnering van de christus: voordracht met zegening, Johan Morel

Gesponsord door de grote centrale zon en onze geliefde broeder Jeshua.

Na een eerste afstemming via een gesprek, doen we een oefening om de lichtenergie op te roepen zodat je je innerlijk vrij maakt. Wie wil kan daarna een zegening ontvangen met het heilige water. Dit alles zodat je wakker wordt in jouw bewustzijn en je weer open komt voor de christus in jezelf. We sluiten af met een stiltemoment.

Over Johan Morel

Johan/ Ilias-Telos is ingewijd als universele priester. Mijn missie is het licht weer wakker te maken bij de mensen. Het licht is niet louter abstract, noch ongrijpbaar, we kunnen niet verlicht worden. Wel wakker worden in ons eigen licht en de christus opnieuw ervaren in ons liefdevolle zijn. Meer en meer zullen mensen getrokken worden naar een puur beleven van de christus in hun zelf. Uit ervaring uit de "lichtcirkel meditatie" en de lichtfamilie meditatie" die we in ons centrum maandelijks houden, ervaren we dat het beleven in de groep veel sterker is. Jouw gelijkgestemden ontmoeten voorbij het woord, vanuit je ware pure licht. Het is een mooie openbaring en een ongelooflijke zegen dit te mogen in gang zetten. We zien diamanten die weer gaan schitteren en moed en geloof vinden om dit weer te leren uitstralen.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Astrologie

Zaterdag 6 augustus om 17 uur: Astrologiteit en spiritualogie in connectie, Paul Van Egghen

Astrologie is een heel goed medium om jezelf te leren kennen maar ga je er ook mee aan de slag? En hoe kan je dat doen? Op deze lezing tijdens het Summer Bloom Fest kom je te weten hoe je om kan gaan met zowel de donkere als de lichte kant van een dierenriemteken. Summier zullen alle dierenriemtekens als dusdanig belicht worden. Je kan zo zien hoe je zowel met de “plus” als de “min” van elk teken op een constructieve en overstijgende manier kan omgaan en je leven hierdoor aangenamer laten verlopen. We zijn immer creator van onze toekomst als we het correct aanpakken.

Wie is Paul Van Egghen?

Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esoterie, pendelen, SRT…) is Paul Van Egghen nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen. Paul Van Egghen is ook diegene die traditiegetrouw de Webinar Astrologische Forecast voor zijn rekening neemt.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >


Summer Bloom Fest 2022 Opvoeden vanuit verlichting

Zaterdag 6 augustus om 18:00 uur: Opvoeden vanuit verlichting, Magdalena (Pure Child)

"De tijden veranderen, het collectief bewustzijn ook". Hieruit volgt dat onze benadering als volwassenen naar kinderen toe, ook aan verandering toe is. Tijdens deze lezing op het Summer Bloom Fest 2022 in Deinze brengt Magdalena Troch, uitgever en hoofdredacteur van Pure Child Magazine, een verfrissende en nieuwe visie op de opvoeding van kinderen. Filosofie, voeding, psychologie en onderwijs vormen samen de pijlers van deze baanbrekende visie op het hedendaags kind. Interessant, voor leraren, begeleiders, ouders en grootouders en iedereen die-in het dagelijks leven- in aanraking komt met kinderen. Tevens wordt de spirituele achtergrond en ontstaan van Het Pure Child Project toegelicht.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Quantum Healing

Zaterdag 6 augustus om 19.00 uur: QHHTsessie - Groepshypnosesessie, Leen De Schoesitter

De groepshypnose onder leiding van Leen De Schoesitter biedt je de kans om op een luchtige manier kennis te maken met QHHT ofwel Quantum Healing Hypnose Technique. Het zal je een idee geven over hoe het proces juist opgebouwd wordt die uiteindelijk tot de diepere staat leidt tijdens een individuele sessie. De trancestaat die je in deze groepssessie bereikt zal dus uiteraard nog niet zo diep gaan als tijdens een individuele sessie, maar zal je wel reeds informatie kunnen brengen die belangrijk is voor jou op dit moment.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Opstellingen Nancy De laet

Zaterdag 6 augustus om 20.00 uur: Kom dichter bij jezelf via opstellingen, Nancy De Laet

Tijdens deze voordracht ‘Kom dichter bij jezelf via opstellingen’ wil ik de ervaringen die ik gedurende 30 jaar heb opgedaan met jullie delen. Hierbij laat ik jullie zien en voelen hoe je dichter bij jezelf kan komen. Door kleine bewegingen zoals verschuivingen en het herkennen van bepaalde zaken kan er heel wat in gang gezet worden en dit kan zich vertalen in meer rust en minder fysieke klachten. Ook kunnen er boodschappen van gene zijde gegeven worden ter ondersteuning van jezelf en je familiesysteem. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten. In licht en liefde, Nancy.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Paranormale kracht

Zondag 7 augustus om 12.30 uur: Ontdek je eigen paranormale gaven, Shaman Mother Mother (supplement €10 p.p.)

Ervaar in deze workshop hoe u zichzelf kunt beschermen, kunt healen en een spirituele boodschap kunt doorgeven. Shaman Mother Mother gelooft dat iedereen deze gave al bezit, het zit in uw DNA en hoeft alleen nog te worden geactiveerd. Shaman Mother Mother staat er om bekend mensen snel spiritueel te laten groeien. Dat is ook haar missie. Om iedereen connectie te laten maken met bescherming spirits en het Hart te openen. Ze leert u op uw spirituele intuïtie te vertrouwen.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Glenys Pille

Zondag 7 augustus om 13.30 uur: Leven met de Maan, Glenys Pille

De maan: een mooi gekleurde energie die dagdagelijks aan de hemel staat te schitteren. Altijd is de maan er voor ons. Zowel bewust als onbewust heeft ze een enorme invloed op ons dagelijks handelen. Niets is toeval, vooral onze manier van denken en hoe we iets visualiseren speelt een grote rol in de uitwerking van de Volle Maan. Glenys Pille neemt jullie graag mee in dit prachtige verhaal tijdens deze lezing op het Summer Bloom Fest 2022 in Deinze.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Hilde Van Liefferinge

Zondag 7 augustus om 14.30 uur: boekvoorstelling 'Homo Sanitariens in de Perversitijd' door Hilde Van Liefferinge

'Macht kan twee zaken niet verdragen: liefde en humor. Laten we deze massaal verspreiden.'

De mens wordt uitgedaagd om voor de waarde van zijn soort op te komen. Autonoom en verbonden, vrij en gelijkwaardig. Even beschouwend als persoonlijk beschrijft politicoloog Hilde Van Liefferinge in haar boek de gedaanteverandering van mens, burger en Staat die de afgelopen twee coronajaren heeft plaatsgevonden.

Een boek dat je doet lachen, doet huilen en je in je ziel raakt. Dat je hoop, moed en zelfbewustzijn aanreikt in deze intense, woelige tijden.

Boek Homo Sanitarians Hilde Van Liefferinge

Het boek Homo Sanitariens in de Perversitijd gaat over de verschuivende verhoudingen tussen mens en macht. Een verzameling verhalen, reflecties en gedichten over vrijheid, solidariteit, krakende systemen, gezondheid, verzetten, zwijgen en knikken. Scherp en satirisch duidt Van Liefferinge zowel de menselijke gekte omtrent hygiëne als de toenemende perversiteit van de macht.

Tijdens deze boekvoorstelling wordt de auteur geïnterviewd door schrijver/acteur Steve Aernouts en leest ze voor uit eigen werk.

Summer Bloom Fest 2022 Desiree Van Toor

Zondag 7 augustus om 15.30 uur: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op het Summer Bloom Fest op zondag 7 augustus 2022 in Deinze zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2022 en thema's als Karma, Reïncarnatie en Tweelingzielen aansnijden.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Summer Bloom Fest 2022 Ellen Hartl

Zondag 7 augustus om 16.30 uur: Lief zijn voor jezelf, Ellen AM Hartl

Ellen AM Hartl (Spiritualiteit op hoge hakken) geeft een lezing over haar boek 'Lief voor jezelf’. Na 10 jaar ervaring als coach en na 8 jaar zelf volledig zich te hebben ondergedompeld in zelfzorg en zelfliefde, voelde ze dat het tijd was om dit allemaal te delen met anderen, via haar boek, een podcast en via lezingen. Je komt meer te weten over het boek en de auteur achter het boek: hoe ze via een beter contact met haar lichaam zichzelf begon te voeden met goede dingen, hoe ze via haar emoties en gedachten de wereld om haar heen veranderde en hoe ze zichzelf vond in liefde en het leven. Het boek is haar praktische handleiding vol oefeningen, meditaties, technieken en rituelen die ze vandaag zelf nog toepast. Na de lezing krijg je de tijd en ruimte om zelf vragen te stellen en de mogelijkheid om een persoonlijk gesigneerd boek aan te kopen. Ellen draagt uit wat ze schrijft; ze is integer, authentiek en doordrongen van spiritualiteit. Dat merk je wel meteen wanneer je haar ontmoet.

Ga terug naar het hoofdoverzicht >

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom