Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Tarot van Isis Boek • 6de druk • (Uitgave 2021)

sku: BELA4483
€ 24,95
5% korting voor Bloom-leden
Product beschikbaar

Tarot van Isis Boek • 6de druk • (Uitgave 2021) is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
330
ISBN
9789072189257
Afmetingen boek
22.5 x 14 x 2,5 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4483

Productinformatie

Tarot van Isis boek - Erna Droesbeke

In 2021 bestaat het Tarot van Isis boek 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Een Innerlijke Weg tot Zelfkennis

De ‘droomwereld’ van Erna Droesbeke vormt de basis van dit unieke tarot- en orakelspel, dat bestaat uit archetypen, vertaald in de kleuren van de aura, de bewegingen uit de astrale wereld, de natuur en het ‘Rijk der Deva’s’. De dromen van de auteur bevatten niet alleen boodschappen uit het onbewuste, zodat Erna een beter inzicht kreeg in de menselijke psyche en haar eigen psyche in het bijzonder, maar ook boodschappen via trance van ‘Oude Wijzen'. Deze boodschappen zijn vastgelegd in 36 symbolische beelden (kaarten) en bleken een bijzondere weg tot zelfkennis, tot het begrip van anderen en tot het oplossen en beantwoorden van vele levensvraagstukken.

Dit Tarot van Isis boek bevat een uitgebreide beschrijving van de 36 kaarten, die onderverdeeld zijn in 22 kaarten van de Grote Arcana (gebaseerd op de klassieke tarot), die Erna ‘Psychekaarten’ noemt en 14 ‘Richtkaarten’, die de levensaspecten vertegenwoordigen die ons het meeste bezighouden, zoals liefde, relaties, werk, gezondheid, levensomstandigheden, enzovoort. Correspondenties met andere disciplines zoals numerologie, kleurensymboliek en vooral de ‘Spreuken’ uit het ‘Egyptische Dodenboek’ geven de interpretatie van de kaarten een extra dimensie. De boodschap van dit boek over het krachtige, aan de tarot verwante, orakel is: ‘Ken jezelf’. Als je de boodschap van het Zelf begrijpt, kun je ook de Ander begrijpen en aanvaarden.

Dit boek verschijnt tevens in een handige 'Tarot van Isis Set', inclusief de 36 Tarot van Isiskaarten.

Over de auteur Erna Droesbeke

Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op het vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Zij is de grondlegster van de methode om te leren kaartleggen met de Lenormandkaarten. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft naast de 'Tarot van Isis Psychekaarten' tevens het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen. Andere werken van haar hand zijn: 'Grote Lenormand Set', 'Astrologie & Horoscoop, voor iedereen', 'Kaartleggen voor iedereen SET',... Lees het interview met auteur Erna Droesbeke hier.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom