Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Kaartleggen voor iedereen met Mlle Lenormand • Set (waarzegbord, boek en 36 kaarten)

sku: BELAMLLSET
€ 27,95
€ 25,16
Product beschikbaar

Kaartleggen voor iedereen met Mlle Lenormand • Set (waarzegbord, boek en 36 kaarten) is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
248
ISBN
9789072189196
Inhoud
Praktisch handboek + 36 kaarten + waarzegbord
Formaat waarzegbord
720 x 555 mm
Afmetingen doos
22 x 14,4 x 3,5 cm
Productcode
BELAMLLSET

Productinformatie

Kaartleggen voor iedereen SET - Erna Droesbeke - Handboek, waarzegbord + 36 kaarten

Deze set 'Mlle Lenormand: Kaartleggen voor iedereen' van Erna Droesbeke bevat een praktisch boek, 36 Lenormand kaarten en een waarzegbord. De kracht van het boek schuilt in de eenvoud van de methode die door Erna Droesbeke wordt aangereikt om zelf met het wereldberoemde Lenormand deck aan de slag te gaan. Er is geen enkele voorkennis van het kaartleggen vereist. Met behulp van de Lenormandkaarten, het waarzegbord en de duidingen in het boek kan je je eigen lot en toekomstige gebeurtenissen leren ontrafelen. Zo kan je de Lenormandkaarten raadplegen om één of meer thema’s uit je leven te lichten, als daar zijn: relatie, carrière, gezondheid, verandering, fortuin, gezin, winst & verlies, vrienden, enz... De methode die in het boek uit de doeken wordt gedaan, leidt je dan naar het antwoord op de door jou gestelde vraag. Zo zie je in een mum van tijd je actuele levensvragen beantwoord. Wat je uiteindelijk op die manier te weten komt, is jouw geheim!

Het boek dat in deze set verwerkt zit, is ook los te koop.

Over auteur Erna Droesbeke

Auteur Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Van jongs af aan voelde Erna zich tot spiritualiteit en esoterie aangetrokken. In haar volwassen leven schreef ze vele boeken over astrologie, tarot, kaartleggen, aromatherapie en wierook, die in tien talen werden uitgegeven, zoals de ‘Kaartleggen voor iedereen Set’, 'Grote Lenormand Set' en ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’. Dankzij een succesvolle thuispraktijk als astrologe en tarologe en vele tv- en radioprogramma’s duidt zij de (spirituele) weg in het leven via horoscopen, kaartleggingen en cursussen. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgt voor heldere adviezen die meteen kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Leestip: lees het interview met auteur Erna Droesbeke hier.

Reviews

Lieve verwimp

Ik ben heel tevreden. Ten eerste van de heel snelle levering En ook van het produkt De boek met kaarten en map is heel goed Maar je leert altijd bij en erna droebeke haar boeke zijn altijd heel duidelijk Ook de andere map is knap

Romana

Tevreden over de zeer snelle levering. De staat van het boek, de map en de kaarten is zoals je verwacht van een nieuw product. Het boek zelf ben ik net in beginnen lezen/leren. Het is duidelijk hoe te gebruiken, en duidelijke taal :)

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom