Home

Overige

Mijn account

Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek door Fabio Vinago

sku: BELALEFA
€ 19,95

Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek door Fabio Vinago is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Afhalen in Waregem mogelijk

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Fabio Vinago
Aantal pagina's
176
ISBN
9789072189189
Afmetingen
21,5 x 14 x 1,4 cm
Bindwijze
Paperback
Extra
Bij aankoop krijg je toegang tot de digitale Lenormand-leeromgeving met extra tips en tricks
Inhoudstafel
zie afbeeldingen
Productcode
BELALEFA

Productinformatie

Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek - Fabio Vinago - boek

Instant antwoord op al je levensvragen

'Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek' echt iets voor jou wanneer je op zoek bent naar een werkelijk uniek boek om te leren kaartleggen met de Lenormandkaarten. Auteur Fabio Vinago, tevens auteur van de zeldzame Gypsy Waarzegset reikt jou alle tools aan om deze wereldvermaarde kaarten op een andere manier te leren bekijken. Hij legt op een toegankelijke manier uit hoe de 36 Lenormand kaarten zijn onderverdeeld in 10 levensthema's. Elke kaart van het Lenormand kaartspel bevat het medaillon, sleutelwoorden, een algemene betekenis, persoonlijkheids- en gezondheidskenmerken, relationele thema’s, werkgerelateerde items, financiële kwesties en evenals een advies. Maar daar blijft het niet bij: uniek aan dit boek is de zogenaamde ‘soulmatemethode’. Via dit legpatroon achterhaal je of twee mensen al dan niet verbonden zijn op zielenniveau. Daarnaast lees je in dit handboek ook de betekenis van de gewone speelkaarten en de duiding van de kaartkleuren (de harten, klaveren, ruiten en schoppen). Tot slot besteedt Fabio ook heel wat aandacht aan de interpretatie van de 'omgekeerde' kaarten.

Over de auteur Fabio Vinago

Fabio’s veelzijdige en diepgaande manier van interpreteren is uniek. Zijn jarenlange ervaring met de Lenormandkaarten stelde hem in staat om dit compleet Lenormand Orakel Handboek te schrijven. Het was zijn doel om dit werk toegankelijk te maken voor beginnende én gevorderde kaartleggers. 'Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek' schetst voor eenieder in een mum van tijd een ondubbelzinnig beeld. Het boek is de perfecte leidraad opdat ook jij het kaartleggen met de Lenormandkaarten zou leren beheersen.

Primeur // Bij aankoop van dit boek krijg je aanvullend GRATIS toegang tot de exclusieve digitale Lenormand-leeromgeving.

Reviews

Bianca

Super mooi en tof boek !! 🔝👌😍

Steffi

Super mooie en toffe boek ! 🔝👌😍 super blij mee !! 💐 ik raad hem aan iedereen aan om deze aan te kopen !

Rita

Lieve Fabio vandaag heb ik je boek ontvangen. Mooi, overzichtelijk en duidelijk geformuleerd. Je hebt er je werk van gemaakt. Een ontzettend veelzijdig boek met heel wat mogelijkheden.

Toon alle reviews
Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk