Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Promo
Handboek Kaartleggen met de Grote Lenormand Erna Droesbeke 9789072189172 boek Bloom web

Kaartleggen met de Grote Lenormand Kaarten

sku: BELA4378
€ 22,95
€ 21,45
Product beschikbaar

Kaartleggen met de Grote Lenormand Kaarten is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
266
ISBN
9789072189172
Afmetingen
22x14.5x2.5 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4378

Productinformatie

Kaartleggen met de Grote Lenormand Kaarten - Erna Droesbeke - boek

In het boek Kaartleggen met de Grote Lenormand Kaarten van Erna Droesbeke krijg je antwoorden op vragen over liefde, werk, financiën, gezondheid... De klassieke Lenormandkaarten zijn al lange tijd de meest bekende voorspellingstechniek om inzicht te krijgen in de toekomst. Dit boek helpt je de nieuwe 54 Grote Lenormandkaarten beter te begrijpen en leert je om er zelf mee aan de slag te gaan

De kaarten van de Grote Lenormand zijn opgesplitst in vijf onderdelen, die overeenkomen met de vijf belangrijkste levensthema’s: liefde, gezondheid, werk, financiële toestand en de tijdspanne waarin de gebeurtenissen zich voordoen. Bij elk thema is er een verwijzing naar de astrologie, de alchemie, de bloemensymboliek, de betekenis van letters en getallen en de invloed van edelstenen en metalen. Eenvoudige taferelen verduidelijken levens­echte situaties.

De Grote Lenormand oogt op het eerste zicht heel gecompliceerd. Maar... zoals Erna Droesbeke destijds (1987) het basis­boek schreef om de 36 Kleine Lenormand­kaarten te leren interpreteren, zo presenteert ze de lezer met dit boek over de Grote Lenormand een uitermate krachtig duidingsinstrument om te leren kaarleggen met dit deck. Het is haar verdienste dat het spel van de Grote Lenormandkaarten van nu af aan toegankelijk is voor al wie het mysterie van het leven wil ontsluieren. De Grote Lenormand wordt op die manier een inwijding in de kunst van het kaartleggen én voorspellen.

Bekijk ook:
Grote Lenormand Set incl. 54 Grote Lenormandkaarten

Vraag en Antwoord met de Grote Lenormandkaarten, Deel II (2021)

Lees de boekreview over de Grote Lenormandkaarten hier

Over de auteur Erna Droesbeke

Auteur Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Van jongs af aan voelde Erna zich tot spiritualiteit en esoterie aangetrokken. In haar volwassen leven schreef ze vele boeken over astrologie, tarot, kaartleggen, aromatherapie en wierook, die in tien talen werden uitgegeven, zoals de ‘Kaartleggen voor iedereen Set’, 'Grote Lenormand Set' en ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’. Dankzij een succesvolle thuispraktijk als astrologe en tarologe en vele tv- en radioprogramma’s duidt zij de (spirituele) weg in het leven via horoscopen, kaartleggingen en cursussen. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgt voor heldere adviezen die meteen kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom