Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Wicca Pakket • Cadeaubox

sku: KBXWI
€ 75,00

Wicca Pakket • Cadeaubox is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Inhoud
De laatste Bloom-editie, de Wiccapedia, Glazen Bol 80 mm, heksenketel met triquetrasymbool, reinig-je-huispakket en aracnafaria wierook
Verpakking
Dit pakket wordt geleverd in een stijlvolle geschenktas
Productcode
KBXWI

Productinformatie

Wicca Pakket - Cadeaubox

Waan jezelf een echte heks

Deze uitgebreide en voordelige Wicca Cadeaubox is een must have voor elkeen die zich verder wil verdiepen in de moderne hekserij. Dit Wicca Pakket bevat alles wat een moderne heks nodig heeft om haar of zijn eerste stappen in de duistere, maar magnifieke wereld van de Wicca te zetten.

>> De Wiccapedia is een hedendaagse gids, geschreven door twee bekende heksen, en ontsluiert de geheimen van de Wicca wereld en is voorzien van een recept van geluk voor beginnende heksen. De twee auteurs willen als 'spirituele levenscoaches' andere mensen helpen om hun verwachtingen en dromen waar te maken met behulp van heksen knowhow.

>>Geef deze Glazen Bol van 80 mm op een voet een mooi plaatsje op je altaar. Moderne heksen beroepen zich immers vaak op waarzeggerij. Bij waarzeggerij maakt men vaak gebruik van een glazen of kristallen bol, om zo meer inzichten te verkrijgen.

>>Deze heksenketel met het Triquetra symbool van 12 cm wordt gebruikt voor rituelen met o.a. wierook of houtskool. Het is een middeleeuws symbool, waarvan de Latijnse naam 'driehoekig' betekent. De betekenis hangt samen met de Keltische heilige drievuldigheid: Leven, Dood en Wedergeboorte.

>>Dit reinig-je-huispakket bevat een abalone schelp, enkele stokjes palo santo en gedroogde losse witte salie. Ideaal om je huis of om andere ruimtes mee te zuiveren.

>>Aracnafaria wierook van Anne Stokes zorgt voor een verwachtingsvol gevoel. De subtiele, zwoele geur helpt psychische kwetsuren te boven te komen, bevordert mildheid en zorgt dat je goed bij jezelf kunt blijven. Een ideale geur voor mensen die te veel van zichzelf eisen.

>> Ideale lectuur: de laatste editie van Bloom tijdschrift.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom