Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Sjamanisme Pakket - Cadeaubox

sku: KBXSJA
€ 90,00

Sjamanisme Pakket - Cadeaubox is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek onze showroom in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Inhoud
De laatste Bloom-editie, het boek 'Sjamanisme', het Mystieke Sjamanen Orakel, Florida Water, Legal Eagle Veer en 75 gram witte salie
Verpakking
Dit pakket wordt geleverd in een stijlvolle geschenktas
Productcode
KBXSJA

Productinformatie

Sjamanisme Pakket - Cadeaubox

Ontdek de sjamaan in jezelf

Dit Sjamanisme Cadeaubox barst van de sjamanistische items. Ideaal voor degenen die zich al reeds geruime tijd willen verdiepen in deze heilige natuurleer. Niet alleen bevat dit Sjamanisme Pakket interessante en diepgaande lectuur over het sjamanisme, maar ook producten om direct zelf mee aan de slag te gaan.

>>De set 'Sjamanisme' van Nicholas Breeze Wood helpt je de wereld van de sjamaan te verkennen en de oeroude krachten die al sinds mensenheugenis bestaan te ontdekken. Leer een breed scala aan sjamanistische rituelen kennen en pas ze toe voor genezing, het beschermen van mensen, geluk en nog veel meer.

>>Drie bijzondere healers en leermeesters: Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcela Lobos hebben hun wijsheid en talenten samengebracht in het Mystieke Sjamanen Orakel kaartenset. Als je het orakelkaarten gebruikt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en de toekomst te beïnvloeden. Via dit orakel kun je rechtstreeks in contact komen met Spirit, een dialoog aangaan met de krachten van de natuur of spreken met de grootse archetypes.

>>Het originele Florida Water of Aqua de Florida komt uit Peru en heeft bijzonder veel toepassingen vanwege zijn zuiverende en reinigende werking. Sjamanen wenden het gebruik van heilig water aan tijdens hun rituelen en om hun lichaam energetisch te reinigen.

>>De 'Legal Eagle Veer' maakt uw smudge ceremonie compleet. Maak gebruik van deze veer om de rook van je smudge door de ruimte te verspreiden. De veer staat symbool van de natuur en de ‘schepper’. Verspreid de rook makkelijker en preciezer met deze veer dan met je handen.

>>De gedroogde, losse witte salie van 75 gram van Bloom is van uitstekende zuivere kwaliteit, dit dankzij een uniek en handmatig drogingsproces. Deze salie wordt wildgeplukt in de bergen van Californië, met het grootste respect voor de natuur, vandaar zijn intense geur. Losse witte salie wordt gebruikt bij het zuiveren en reinigen van aura's en ruimtes en wordt verwerkt in reinigingsrituelen om negatieve energie te verwijderen.

>> Ideale lectuur: de laatste editie van Bloom tijdschrift.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom