Home

Overige

Mijn account

Maan Pakket - Cadeaubox

sku: KBXMA
€ 70,00

Maan Pakket - Cadeaubox is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek onze showroom in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Inhoud
De laatste Bloom-editie, de lichtkleurige Maanfasen Poster 2023, de Maanagenda 2023, de Maanjournal en de Maan Orakel Set
Verpakking
Dit pakket wordt geleverd in een stijlvolle geschenktas
Productcode
KBXMA

Productinformatie

Maan Pakket - Cadeaubox

Integreer de Maan in je dagelijkse leven

Deze voordelige Maan Cadeaubox is het perfecte geschenk voor eenieder die wenst te leven op het ritme van de Maan. Dit zorgvuldig samengestelde totaalpakket bevat alles om de Maan op een geslaagde wijze in je leven te integreren. Dit geschenkenpakket helpt je de Maan te leren bevatten om zo de magie in je leven te halen.

>>Op de Maanfasen Poster Kalender 2023 A3-formaat tref je in een oogwenk alle maanfasen voor het jaar 2023 aan. Bovendien zie je in welke sterrenbeelden (of liever: dierenriemtekens) de Maan zich bevindt op een gegeven dag in 2023. In deze cadeaubox ontvang je de lichte versie.

>>In de Maanagenda 2023 staat hoe je van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Deze populaire astrologische Maanagenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks af te lezen.

>>Met het invulboek 'Maanjournal' helpt Josie Boog je de kracht te gebruiken om meer balans en geluk in je leven te krijgen. Josie richt zich vooral op de twee belangrijkste fases van de maan: de nieuwe en de volle maan.

>>Met de Maan Orakel Set van esoterisch beoefenaar Liberty Phi leer je het mysterie van de Maan en haar relevantie voor ons aardse bestaan volledig te doorgronden. Dankzij de 36 Maan Orakelkaarten en de bijbehorende gids integreer je de wijsheid van de Maan in je hectische leven.

>> Ideale lectuur: de laatste editie van Bloom tijdschrift.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom