Home

Overige

Mijn account

Droom Pakket - Cadeaubox

sku: KBXDR
€ 44,00

Droom Pakket - Cadeaubox is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek onze showroom in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Inhoud
De laatste Bloom-editie, het Grote Dromenboek, grote roze dromenvanger, lavendel etherische olie en een ruwe amethist
Verpakking
Dit pakket wordt geleverd in een stijlvolle geschenktas
Productcode
KBXDR

Productinformatie

Droom Pakket - Cadeaubox

Bevorder je nachtrust & bewerkstellig heldere dromen

Deze Dromen Cadeaubox is het perfecte geschenk voor eenieder die zijn dromen grondig wilt ontleden en een goede, diepe nachtrust wenst te bewerkstelligen. Dit droompakket bevat alle accessoires om een serene sfeer te creëren waarin niet alleen goed geslapen kan worden, maar dromen ook floreren. Met het handige dromenboek ontleed je nadien elk aspect van je droom.

>>In 'Het Grote Dromenboek' laat Dromenexperte Jacqueline Voskuil je kennismaken met de kracht én diepere betekenis van dromen. Je dromen vertellen je iets over je onderbewustzijn. Het moeilijke is om goed te luisteren en begrijpen wat ze jou precies proberen duidelijk te maken. Ontdek in dit Grote Dromenboek gedurende één jaar de betekenis van je dromen, zodat ook jij in staat bent om je eigen dromen en die van je geliefden en vrienden te duiden.

>>Leuke dromen worden door deze mystieke roze dromenvanger doorgelaten, en de nachtmerries blijven erin hangen. Tegenwoordig worden dream catchers ook vaak opgehangen in de bureau of in de woonkamer als hulpmiddel om afdwalende gedachten te vangen, zodat je efficiënter kunt werken en je beter kunt concentreren.

>>Lavendel etherische olie brengt balans en kan ingezet worden bij zowel vermoeidheid als overactiviteit, zowel op geestelijk als op lichamelijk niveau. Deze etherische olie is een doeltreffend middel tegen zwakke zenuwen, slapeloosheid, rusteloosheid, conflicten en emotionele crisis.

>>De ruwe Amethist edelsteen biedt bescherming en ontspanning. Deze edelstenen bezitten grote genezende en reinigende krachten. De paarse knuffelstenen helpt slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Amethist verlicht tevens hoofdpijn en spanningen en helpt je dieper en beter te slapen.

>> Ideale lectuur: de laatste editie van Bloom tijdschrift.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom