Home

Overige

Mijn account

Mindfulness voor kinderen

sku: BELA4550
€ 14,99

Mindfulness voor kinderen is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek onze showroom in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Uz Afzal
Aantal pagina's
176
ISBN
9789048317639
Afmetingen
22,6 x 17,8 x 1,8 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4550

Productinformatie

Mindfulness voor kinderen

Ontspannen en tevreden van ontbijt tot bedtijd

'Mindfulness voor kinderen' is een inspirerende en actuele gids van auteur Uz Afzal en bevat praktische oefeningen voor kinderen van vier tot elf jaar (en hun ouders) met uitleg over de voordelen van mindfulness en hoe je het kunt beoefenen. Dit boek is zo opgebouwd dat het drukke ouders kan helpen hun kind gedurende de dag te steunen: vanaf het moment van wakker worden tot aan het slapengaan, tijdens maaltijden, dips, het leren (inclusief de stress van toetsen), schermtijd, communiceren.

Dankzij de eenvoudige oefeningen die in dit boek opgetekend zijn, vergaren kinderen de positieve vaardigheden om met hun gevoelens om te gaan en hun zelfvertrouwen en concentratievermogen te vergroten. Uiteraard hebben ook volwassen baat bij de vooropgestelde oefeningen, doordat ze de stress van het ouderschap en het dagelijks leven helpen verlichten.

Over auteur Uz Afzal

Uz Afzal deed de opleiding Paws B Mindfulness in Schools Programme en doceert al twintig jaar het Mindful Schools Curriculum. Ze leidde vrij toegankelijke sessies tijdens het Women of the World Festival en Populaire wandelmeditatieworkshops in het V&A Museum in Londen.

Recensie

Deze gids bevat 30 praktische oefeningen voor vier- tot elfjarigen, met nuttige uitleg en tips om kinderen te helpen zich evenwichtig en kalm te voelen en hun concentratie te verbeteren. 'Er is nooit een beter moment geweest om kinderen te stimuleren hun natuurlijke vermogen te ontwikkelen om wijs, kalm en mindful te zijn. Dit boek staat vol toegankelijke maar doeltreffende manieren om mindfulness op te nemen in het gezinsleven, hoe dat er voor jou ook uitziet.' - Rohan Gunatillake, bedenker van buddhify.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom