Home

Overige

Mijn account

Bloom 5 is uit! Incl. thema 'Licht(kinderen)'.
Bestel 'm hier

De Luisterkind Methode

sku: BELA00007
€ 8,50

De Luisterkind Methode is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek onze showroom in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Diana Van Beaumont
Aantal pagina's
48
ISBN
9789075145397
Afmetingen
18 x 12 x 0,6 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA00007

Productinformatie

'De Luisterkind Methode' is een zachte en gerichte manier van werken die we inzetten als het pad waarop de aanvrager loopt wat minder fijn aanvoelt dan hij zou willen. Met deze methode nodigen we de aanvrager uit om zelf oplossingen aan te dragen. We gaan er namelijk vanuit, dat iedereen de oplossing voor de problemen waar hij of zij tegenaan loopt, in zich draagt. Met behulp van 'De Luisterkind Methode' gaan we in gesprek en dagen we de ander uit om die antwoorden en oplossingen bij zichzelf naar boven te halen. Tevens kijken we op datzelfde moment samen hoe we het probleem in de goede richting kunnen keren.

In tegenstelling tot veel andere methoden wordt er met 'De Luisterkind Methode' op afstand gewerkt. Er is geen praktijkruimte, geen reisafstand en dus ook nagenoeg geen belasting voor de persoon in kwestie. We werken samen op een diepere laag van het bewustzijn, waarbij we niet fysiek bij elkaar in één ruimte hoeven te zijn. Het gesprek wordt volgens 'De Luisterkind Methode' gevoerd en vaak is één zo’n Luisterkind-afstemming al voldoende om tot een verbetering te komen.

Of het nu kinderen of volwassenen betreft, iemand met een verstandelijke beperking of Alzheimer, iemand in coma, kinderen met een labeltje (ADHD, ODD, ADD, DCD, PDD-NOS, enz.) of problemen zoals angst, bedplassen, verlegenheid, twijfels, boosheid, niet willen eten, slecht slapen, agressie, jaloezie: met een Luisterkind-afstemming krijgt iedereen meer helderheid en meer inzicht in wat er zich op dieper niveau in hem of haar afspeelt.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom