Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan Orakel Set • Liberty Phi

sku: BELA4536
€ 28,95
€ 26,06
Product beschikbaar

Maan Orakel Set • Liberty Phi is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Liberty Phi
Inhoud
Boek + kaarten
Aantal pagina's
144 pagina's
Kaarten
36 Maan Orakelkaarten
Afmetingen boek
19.5 x 14 cm
Afmetingen kaarten
14.5 x 10 cm
Productcode
BELA4536
ISBN
9789072189288

Productinformatie

Maan Orakel Set - Liberty Phi - 36 orakelkaarten met handboek

Wend de kracht van de Maan aan

Met de Maan Orakel Set van esoterisch beoefenaar Liberty Phi leer je het mysterie van de Maan en haar relevantie voor ons aardse bestaan volledig te doorgronden. Dankzij de 36 Maan Orakelkaarten en de bijbehorende gids integreer je de wijsheid van de Maan in je hectische leven. Het Maan Orakel (°2022) helpt je de Maan te leren bevatten om zo de magie in je leven te halen. Liberty Phi leert je aan de hand van de 36 orakelkaarten tevens tal van verschillende manieren aan om de kaarten te leggen. Of het nu gaat om het formuleren van intenties bij Nieuwe Maan, een reading te houden of gewoon ter inspiratie, dit Maan Orakel laat je stap voor stap zien hoe je dit aanpakt.

Het Maan Orakel boek bevat verder ook verwijzingen naar etherische oliën, edelstenen en Maandgodinnen die je kunnen helpen om intenties te verwezenlijken. Het Maan Dagboek leert je bovendien de wonderlijke Maan beter te begrijpen. Het leven is geen statisch gegeven. Er is voortdurend verandering en evolutie. Laat deze kennis je bondgenoot zijn en niet iets dat je afschrikt. Het Maan Orakel (inclusief handboek en 36 orakelkaarten) leert je te vertrouwen op het steeds weerkerende patroon van de Maan; haar voortdurende cyclus van komen en gaan, van tevoorschijn komen, om daarna telkens weer te verdwijnen. Dit orakel geeft je de tools in handen om de magie van de Maan te omarmen.

Over auteur Liberty Phi

Met haar zon in Stier, Waterman Ascendant en Maan in Kreeft laat auteur en energetisch beoefenaar Liberty Phi zich op haar eigen astrologische reis inspireren door de elementen aarde, lucht en water.

Reviews

Antje

Het maan orakel is toch wel één van mijn favoriete orakel decks geworden! Krachtige boodschappen, onwijs leuk boekje die erbij zit met handige informatie en gewoon zo mooi. Must have!

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom