Home

Overige

Mijn account

De astrologische almanak 2020

sku: BELA3295
€ 16,99

De astrologische almanak 2020 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Afhalen in Waregem mogelijk

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Jopie Tillema
Aantal pagina's
224
ISBN
9789045325194
Productcode
BELA3295

Productinformatie

Astrologische almanak - Jopie Tillema - boek
het jaar van de grote levensschoonmaak

Vanaf dit jaar worden de voorspellingen van 2020 voor de bekende Astrologische almanak geschreven door Jopie Tillema. Dankzij de nieuwe look krijgt de almanak een eigentijdse uitstraling, maar de lezer kan zich blijven verzekeren van de vertrouwde onderdelen en betrouwbare inhoud. De almanak geeft nog steeds uitleg over de twaalf tekens van de dierenriem en toont wat de sterren het komende jaar in petto hebben op het gebied van gezondheid, liefde, carrière, ontspanning, financiën en reizen.

Dit jaar wordt Astrologie gecombineerd met psychologie en wordt er dieper ingegaan op de invloed van de stand van de sterren op wie wij zijn als mens, ons gedrag en ons lijf.
2020 is het jaar van de grote levensschoonmaak, deze astrologische almanak 2020 leidt je de weg!

Over de auteur:
Jopie Tillema heeft een achtergrond in het onderwijs, als leerkracht en als schooldirecteur. Zij gooide het roer om met een studie Astrologie in Amsterdam en startte een succesvolle praktijk. Veertien jaar lang schreef ze horoscopen voor bekende weekbladen. In haar werk als astroloog staat de mens als individu centraal. Zo ziet zij patronen in iemands gedrag door deze te koppelen aan bepaalde astrologische standen, op deze manier biedt zij mensen inzicht in zichzelf.

Reviews

Darcy

boek is heel leerrijk, enkel hebbik 1 opmerking volgens alle pagina's op google heb ik ascendant schorpioen en volgens dit boek is dat Boogschutter? beetje raar niet groetjes Darcy

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk